Τον Μπαράκ Ομπάμα περιμένει η Κένυα – Ταξίδι στα πάτρια εδάφη
Για την Κένυα αναχώρησε ο Μπαράκ Ομπάμα. Είναι το πρώτο ταξίδι που κάνει στην πατρίδα του πατέρα του ως πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Ομπάμα πρόκειται να επισκεφθεί διάφορες χώρες της Αφρικής, συμπεριλαμβανομένης και της Αιθιοπίας.
Για την Κένυα αναχώρησε ο Μπαράκ Ομπάμα. Είναι το πρώτο ταξίδι που κάνει στην πατρίδα του πατέρα του ως πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ο Ομπάμα πρόκειται να επισκεφθεί διάφορες χώρες της Αφρικής, συμπεριλαμβανομένης και της Αιθιοπίας.
Ο αμερικανός πρόεδρος έχει ταξιδέψει στην Κένυα ως γερουσιαστής, αλλά όχι ως πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο πατέρας του είναι Κενυάτης και η μητέρα του από το Κάνσας.
Στο ταξίδι αυτό θα εστιάσει σε πρωτοβουλίες σχετικά με την ασφάλεια και την οικονομία. Θα συνοδεύεται από 10 μέλη του Κογκρέσου (9 Δημοκρατικοί και 1 Ρεπουμπλικάνος).
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας