Τον Μπαράκ Ομπάμα περιμένει η Κένυα – Ταξίδι στα πάτρια εδάφη
Για την Κένυα αναχώρησε ο Μπαράκ Ομπάμα. Είναι το πρώτο ταξίδι που κάνει στην πατρίδα του πατέρα του ως πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Ομπάμα πρόκειται να επισκεφθεί διάφορες χώρες της Αφρικής, συμπεριλαμβανομένης και της Αιθιοπίας.
Για την Κένυα αναχώρησε ο Μπαράκ Ομπάμα. Είναι το πρώτο ταξίδι που κάνει στην πατρίδα του πατέρα του ως πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ο Ομπάμα πρόκειται να επισκεφθεί διάφορες χώρες της Αφρικής, συμπεριλαμβανομένης και της Αιθιοπίας.
Ο αμερικανός πρόεδρος έχει ταξιδέψει στην Κένυα ως γερουσιαστής, αλλά όχι ως πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο πατέρας του είναι Κενυάτης και η μητέρα του από το Κάνσας.
Στο ταξίδι αυτό θα εστιάσει σε πρωτοβουλίες σχετικά με την ασφάλεια και την οικονομία. Θα συνοδεύεται από 10 μέλη του Κογκρέσου (9 Δημοκρατικοί και 1 Ρεπουμπλικάνος).
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions