«Έσπασε» το φράγμα των 10.000 διαρκείας ο Ολυμπιακός
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν από τον Ολυμπιακό, αφού τη δευτέρα «έσπασε» το φράγμα των 10.000 καρτών. Οι μειώσεις των τιμών από την ΠΑΕ έχουν λειτουργήσει θετικά, αφού ο κόσμος ανταποκρίνεται εντυπωσιακά, καθώς τη Δευτέρα «έφυγαν» πάνω από 1000 κάρτες. Μάλιστα η ερυθρόλευκη «ΠΑΕ» ανακοίνωσε πως παρά την αύξηση του ΦΠΑ από 13% σε 23% οι τιμές δεν θα πειραχτούν, αφού θα καλύψει η ομάδα εξ ολοκλήρου τη διαφορά.
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν από τον Ολυμπιακό, αφού τη δευτέρα «έσπασε» το φράγμα των 10.000 καρτών.
Οι μειώσεις των τιμών από την ΠΑΕ έχουν λειτουργήσει θετικά, αφού ο κόσμος ανταποκρίνεται εντυπωσιακά, καθώς τη Δευτέρα «έφυγαν» πάνω από 1000 κάρτες.
Μάλιστα η ερυθρόλευκη «ΠΑΕ» ανακοίνωσε πως παρά την αύξηση του ΦΠΑ από 13% σε 23% οι τιμές δεν θα πειραχτούν, αφού θα καλύψει η ομάδα εξ ολοκλήρου τη διαφορά.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόφαση της διοίκησης να παραμείνουν οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας ακριβώς όπως ανακοινώθηκαν και διατίθενται, παρά τη φορολογική μεταβολή του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) από 13 σε 23% για τα εισιτήρια.
Η διαφορά αυτή θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε ποια νησιά μειώνεται από σήμερα ο ΦΠΑ – Η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ
- Στα χαμηλότερα επίπεδα του 2025 τα επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ (γράφημα)
- Εκπτώσεις πριν τις… χειμερινές εκπτώσεις – Τι να προσέξετε
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία περιμένει ότι τα ΗΑΕ θα αποσύρουν τη στήριξη στους αυτονομιστές
- Οι μεγάλες εκπλήξεις του 2025: Χρυσός, τεχνολογία και ο… Τραμπ
- Ποιοι θα πάρουν τρία ενοίκια επιστροφή το 2026




