Επιστρέφει στο NBA για λογαριασμό των Σανς ο Ουίμς
Μετά από τέσσερα χρόνια ευρωπαϊκών παραστάσεων ο Σόνι Ουίμς επιστρέφει στο ΝΒΑ. Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ συμφώνησε με τους Φοίνιξ Σανς για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, έναντι 5.8εκ. δολαρίων, και ετοιμάζεται να πατήσει και πάλι τα παρκέ του ΝΒΑ μετά το 2011, στην τελευταία του θητεία στις ΗΠΑ με τους Τορόντο Ράπτορς.
Μετά από τέσσερα χρόνια ευρωπαϊκών παραστάσεων ο Σόνι Ουίμς επιστρέφει στο ΝΒΑ.
Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ συμφώνησε με τους Φοίνιξ Σανς για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, έναντι 5.8εκ. δολαρίων, και ετοιμάζεται να πατήσει και πάλι τα παρκέ του ΝΒΑ μετά το 2011, στην τελευταία του θητεία στις ΗΠΑ με τους Τορόντο Ράπτορς.
Από το 2011 μέχρι σήμερα ο 29χρονος αγωνίστηκε σε Ζαλγκίρις Κάουνας (2011-12) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2012-15).
Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ουίμς είχε μέσο όρο 11.8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3.4 ασσίστ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442