Επέκταση συμβολαίου με την Ουντινέζε μέχρι το 2019 ο Καρνέζης
Επέκταση συμβολαίου ως το 2019 υπέγραψε με την Ουντινέζε ο Ορέστης Καρνέζης, «εξαργυρώνοντας» την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο διεθνής τερματοφύλακας αποδέχθηκε την πρόταση των «φριουλάνι» για νέο συμβόλαιο με αυξημένες υποδοχές και το πρωί της Τετάρτης έβαλε την υπογραφή του, με τον ιταλικό σύλλογο να ανακοινώνει στη συνέχεια την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Επέκταση συμβολαίου ως το 2019 υπέγραψε με την Ουντινέζε ο Ορέστης Καρνέζης, «εξαργυρώνοντας» την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε στο ιταλικό πρωτάθλημα.
Ο διεθνής τερματοφύλακας αποδέχθηκε την πρόταση των «φριουλάνι» για νέο συμβόλαιο με αυξημένες υποδοχές και το πρωί της Τετάρτης έβαλε την υπογραφή του, με τον ιταλικό σύλλογο να ανακοινώνει στη συνέχεια την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Ο Καρνέζης μεταγράφηκε από τον Παναθηναϊκό στην Ουντινέζε το καλοκαίρι του 2013, αλλά πέρασε την πρώτη του σεζόν ως δανεικός στην ισπανική Γρανάδα, όπου μάλιστα δεν είχε πολλές συμμετοχές.
Επέστρεψε πέρυσι το καλοκαίρι στο «Φρίουλι» και βρέθηκε από… σπόντα βασικός, όμως με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του καθιερώθηκε κάτω από τα δοκάρια και ανταμείφθηκε με βελτιωμένο συμβόλαιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες