Ολοκληρώνεται η περιπέτεια της Εθνικής εν όψει των Φερόε
Προς ολοκλήρωση οδεύει η περιπέτεια της Εθνικής μας ομάδας, η οποία βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης στην Κοπεγχάγη, όπου και σταμάτησε η πτήση της μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες για προσγείωση στο αεροδρόμιο του Τόρσχαβν. Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλύτερες και οι ορατότητα έχει βελτιωθεί αρκετά. Η ΕΠΟ λοιπόν έκλεισε πτήση τσάρτερ που θα αναχωρήσει από την Κοπεγχάγη στις 15:30 (ώρα Ελλάδας) και θα φτάσει στο Τόρσχαβν λίγο μετά τις 17:00 (ώρα Ελλάδας).
Προς ολοκλήρωση οδεύει η περιπέτεια της Εθνικής μας ομάδας, η οποία βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης στην Κοπεγχάγη, όπου και σταμάτησε η πτήση της μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες για προσγείωση στο αεροδρόμιο του Τόρσχαβν.
Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλύτερες και οι ορατότητα έχει βελτιωθεί αρκετά. Η ΕΠΟ λοιπόν έκλεισε πτήση τσάρτερ που θα αναχωρήσει από την Κοπεγχάγη στις 15:30 (ώρα Ελλάδας) και θα φτάσει στο Τόρσχαβν λίγο μετά τις 17:00 (ώρα Ελλάδας).
Έτσι λοιπόν δεν θα υπάρξει θέμα αναβολής του αγώνα όπως είχε κυκλοφορήσει σε περίπτωση που δεν κατάφερνε η ΕΠΟ να βρει εφικτή λύση.
Όσον αφορά τη συνέντευξη Τύπου του Σέρχιο Μαρκαριάν, αλλά και τη προπόνηση, δεν έχουν οριστεί ακόμα οι ώρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουλή: Αλλαγές λίγο πριν την ψήφιση στο νομοσχέδιο για τη ψήφο των αποδήμων – Την ανάγκη φιλοτιμία κάνει η κυβέρνηση
- «Αυτός είναι ο στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για την άκρη του πάγκου της» (pic)
- Το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη αποχαιρετά τη σπουδαία γλύπτρια Ασπασία Παπαδοπεράκη
- Χρυσή λίρα: Μια ανάσα από τα 1.200 ευρώ η τιμής της – Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή έχει εκτοξεύσει την τιμή της
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε εκδηλώσεις κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων της πόλης
- Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο: Η ιστορία της 4ης Μαρτίου και οι παραδόσεις για την ομάδα του Βαλβέρδε



