Στο Ντάιαμοντ Λιγκ του Μπέρμιγχαμ Κυριακοπούλου και Στεφανίδη
Τον 2ο αγώνα τους στο Ντάιαμοντ Λιγκ θα δώσουν στις 7 Ιουνίου στο Μπέρμιγχαμ οι Νικόλ Κυριακοπούλου και Κατερίνα Στεφανίδη. Οι δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες του επί κοντώ θα συμμετάσχουν στον 5ο αγώνα της επιτυχημένης σειράς της IAAF για το 2015, με τον... αέρα της επικράτησής τους στη Σανγκάη στις 17 Μαΐου, όπου έκαναν το «1-2», με την Κυριακοπούλου να παίρνει την πρώτη θέση με 4.73μ και τη Στεφανίδη να ακολουθεί με 4.68μ (έχει κάνει φέτος 4.71μ).
Τον 2ο αγώνα τους στο Ντάιαμοντ Λιγκ θα δώσουν στις 7 Ιουνίου στο Μπέρμιγχαμ οι Νικόλ Κυριακοπούλου και Κατερίνα Στεφανίδη.
Οι δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες του επί κοντώ θα συμμετάσχουν στον 5ο αγώνα της επιτυχημένης σειράς της IAAF για το 2015, με τον… αέρα της επικράτησής τους στη Σανγκάη στις 17 Μαΐου, όπου έκαναν το «1-2», με την Κυριακοπούλου να παίρνει την πρώτη θέση με 4.73μ και τη Στεφανίδη να ακολουθεί με 4.68μ (έχει κάνει φέτος 4.71μ).
Οι Ελληνίδες άλτριες θα τεθούν αντιμέτωπες με μεγάλα ονόματα του επί κοντώ, μεταξύ των οποίων οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες Φαμπιάνα Μούρερ (Βραζιλία) με φετινό 4.65μ και η Γερμανίδα Σίλκε Σπίγκελμπουργκ με 4.55μ.
Θα συμμετάσχουν ακόμη η Ελβετή Νικόλ Μπούχλερ (4.55μ), η Γαλλίδα Μαριόν Λοτό (4.50μ), η Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα (4.50μ) και η Κουβανή Γιαρισλέι Σίλβα (4.58μ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.
- Ύστατη προσπάθεια για να σωθεί το οικονομικό μοντέλο στην Ευρώπη
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
- Αλτσχάιμερ: Η γραφή και η ανάγνωση μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο για άνοια κατά σχεδόν 40%
- Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ 0-1: «Διπλό» και προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου


