Η Σάντρα Μπούλοκ η «πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο»
Η Σάντρα Μπούλοκ ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για το 2015, από το περιοδικό People. Σχολιάζοντας το γεγονός ότι θα κοσμήσει το φετινό εξώφυλλο του περιοδικού, η 50χρονη Μπούλοκ είπε ότι απλά γέλασε όταν το άκουσε. «Πραγματικά. Είπα "αυτό είναι γελοίο"» λέει στο περιοδικό. «Δεν το έχω πει σε κανέναν» προσθέτει.
Η Σάντρα Μπούλοκ ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για το 2015, από το περιοδικό People.
Σχολιάζοντας το γεγονός ότι θα κοσμήσει το φετινό εξώφυλλο του περιοδικού, η 50χρονη Μπούλοκ είπε ότι απλά γέλασε όταν το άκουσε. «Πραγματικά. Είπα “αυτό είναι γελοίο”» λέει στο περιοδικό. «Δεν το έχω πει σε κανέναν» προσθέτει.
H Μπούλοκ, την οποία το περιοδικό χαρακτηρίζει «πραγματική» και «λαμπερή», δήλωσε ότι βρήκε την ομορφιά στον ρόλο της ως μητέρα του 5χρονου γιου της, Λούις.
Πρόσθεσε ότι η ζωή της με τον υιοθετημένο Λούις είναι μία συνεχής υπενθύμιση όλων όσων είναι σημαντικά. «Η πραγματική ομορφιά είναι ήσυχη. Ειδικά σε αυτή την πόλη, είναι τόσο δύσκολο να μην πεις: “Πρέπει να μοιάζω με αυτό”» λέει.
«Να είσαι καλός άνθρωπος, να είσαι καλή μαμά, να φτιάξεις ένα καλό γεύμα, να αφήσεις κάποιον να σε προσπεράσει όταν μοιάζει να βιάζεται περισσότερο. Οι άνθρωποι που θεωρώ πιο όμορφοι είναι εκείνοι που δεν προσπαθούν καν» είπε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυλαία στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με την εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής
- Το νέο άλμπουμ Raye ξαναδίνει ψυχή στην ποπ
- Αγωνία με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου – Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια προπόνησης
- Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια για δεύτερη φορά η 77χρονη που συνελήφθη μετά τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της
- Ο Χολμς απογοητεύτηκε από τον ατζέντη του και σταμάτησε τη συνεργασία του (pic)
- Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή επηρεάζει τα τιμολόγια ρεύματος – Πώς απαντούν οι πάροχοι





