Πνίγηκε ο Καναδός αθλητής στίβου Ντοντρέ Μπάρναμπι
Η ομοσπονδία στίβου του Καναδά ανακοίνωσε ότι ο Ντοντρέ Μπάρναμπι πνίγηκε την Παρασκευή ενώ κολυμπούσε στον ωκεανό στη διάρκεια προπονητικού καμπ στο νησί Άγιος Χριστόφορος της Καραϊβικής.
Η ομοσπονδία στίβου του Καναδά ανακοίνωσε ότι ο Ντοντρέ Μπάρναμπι πνίγηκε την Παρασκευή ενώ κολυμπούσε στον ωκεανό στη διάρκεια προπονητικού καμπ στο νησί Άγιος Χριστόφορος της Καραϊβικής.
Ο 24χρονος δρομέας των 400 μέτρων είχε γεννηθεί στη Τζαμάικα και εκπροσώπησε το 2012 τον Καναδά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Η ομοσπονδία έκανε γνωστό ότι ο Μπάρναμπι εξαφανίστηκε ενώ κολυμπούσε στον ωκεανό με συναθλητές του.
«Τον παρέσυρε ένα ισχυρό ρεύμα, οι συναθλητές του προσπάθησαν να τον σώσουν. Το σώμα του βρέθηκε περίπου στις 3:30 το απόγευμα από τις τοπικές αρχές έρευνας και διάσωσης».
Ο εκλιπών πήρε την καναδική υπηκοότητα το 2012, ενώ η πιο πρόσφατη σημαντική διεθνής διοργάνωση, στην οποία έλαβε μέρος, ήταν οι Αγώνες της Κοινοπολιτείας του 2014.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και άλλες πόλεις
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας
