Νοκ άουτ για έξι μήνες ο Μάνταλος, πρόβλημα με Αραβίδη
Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδας δεν ήταν το μόνο κακό νέο για την ΑΕΚ. Ο Πέτρος Μάνταλος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες! Μάλιστα σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΑΕΚ θα χειρουργηθεί εντός της ημέρας.
Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδας δεν ήταν το μόνο κακό νέο για την ΑΕΚ. Ο Πέτρος Μάνταλος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες! Μάλιστα σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΑΕΚ χειρουργήθηκε με επιτυχία και ήδη ξεκινάει ο αγώνας της επιστροφής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Ο Πέτρος Μάνταλος χειρουργήθηκε με επιτυχία από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Παντελή Νικολάου και τον γιατρό της ομάδας κ. Άλκη Καλλιακμάνη.
Ο ποδοσφαιριστής που είχε υποστεί ρήξη προσθίου χιαστού δεξιού γόνατος στον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό, υποβλήθηκε σε συνδεσμοπλαστική προσθίου χιαστού και συρραφή έξω μηνίσκου. Θα πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο αύριο».
Παράλληλα, ο Χρήστος Αραβίδης έχει υποστεί κάταγμα του τρίτου μεταταρσίου στο αριστερό του χέρι και θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» προπονήθηκαν κανονικά, ενώ η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Αμερικανίδα φιλοπαλαιστίνια ακτιβίστρια ήταν στόχος σχεδίου δολοφονίας
- Ιράν: Εκκληση για «σοβαρές» διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ απευθύνει ο Βάντεφουλ
- Ιράν: Πιθανή συνάντηση των ΥΠΕΞ Τουρκίας, Αιγύπτου, Πακιστάν και Σαουδικής Αραβίας για τον πόλεμο
- Μπαχρέιν: Ερευνα για τον θάνατο υπό κράτηση σιίτη ακτιβιστή που συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν
- Ιράν: Ετοιμοι οι Χούθι να μπουν στον πόλεμο εάν συνεχιστούν οι επιθέσεις
- Η μηνιγγίτιδα σκοτώνει πάνω από 250.000 ανθρώπους σε όλον τον κόσμο κάθε χρόνο – Το ένα τρίτο είναι παιδιά


