Χωρίς Πέτγουεϊ, Τσαϊρέλη και Κατσίβελη στην Ιταλία…
Με τρεις απουσίες θα ταξιδέψει αύριο η αποστολή του Ολυμπιακού για την Ιταλία, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (21:45) με την Αρμάνι στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στη φάση των «16» της Ευρωλίγκα.
Με τρεις απουσίες θα ταξιδέψει αύριο η αποστολή του Ολυμπιακού για την Ιταλία, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (21:45) με την Αρμάνι στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στη φάση των «16» της Ευρωλίγκα.
Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους με τους Μπρεντ Πέτγουεϊ (ώμο) και Μιχάλη Τσαϊρέλη (προσαγωγοί) να μην ακολουθούν το πρόγραμμα και να παραμένουν στην Αθήνα για αποθεραπεία.
Εκτός αποστολής θα είναι και ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στα πλευρά και ο ανέτοιμος Δημήτρης Αγραβάνης. Μαζί με τους «ερυθρόλευκους» θα ταξιδέψουν οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Ανδρέας Χριστοδούλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442