Μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην Ελλάδα ψηφίζουν οι αναγνώστες της Repubblica
Οκτώ στους δέκα εκ των αναγνωστών του δικτυακού τόπου της ιταλικής Repubblica που επέλεξαν να ψηφίσουν σε online δημοσκόπηση της εφημερίδας τάσσονται υπέρ του να δοθεί περισσότερος χρόνος και εμπιστοσύνη στην Ελλάδα -αποτέλεσμα ακριβώς αντίθετο από ανάλογο γκάλοπ της Bild.
Οκτώ στους δέκα εκ των αναγνωστών του δικτυακού τόπου της ιταλικής Repubblica που επέλεξαν να ψηφίσουν σε online δημοσκόπηση της εφημερίδας τάσσονται υπέρ του να δοθεί περισσότερος χρόνος και εμπιστοσύνη στην Ελλάδα -αποτέλεσμα ακριβώς αντίθετο από ανάλογο γκάλοπ της Bild.
Σχεδόν επτά χιλιάδες αναγνώστες απάντησαν στο ερώτημα της ιταλικής εφημερίδας εάν είναι ευνοϊκοί ή αντίθετοι στο να δοθεί μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην Ελλάδα -με αναφορά στο γεγονός ότι η γερμανική Μπούντεσταγκ κλήθηκε να ψηφίσει για να δώσει περισσότερο χρόνο και εμπιστοσύνη στην Ελλάδα, και μόλις δύο στους δέκα αναγνώστες της Bild τάσσονται υπέρ της παράτασης.
Ποσοστό 78% έδωσε θετική απάντηση, το 19% δήλωσε αντίθετο, ενώ ποσοστό 3% ψήφισε «δεν ξέρω» στην (μη επιστημονική) έρευνα γνώμης μέσω Διαδικτύου.
Πρόκειται για ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα, το οποίο ανατρέπει την εικόνα που φαίνεται από το Βερολίνο και την ανάλογη δημοσκόπηση της Bild, στην οποία μόλις 21 στους 100 Γερμανούς εμφανίστηκαν θετικοί στη χορήγηση νέας βοήθειας στην Ελλάδα, αναφέρει η Repubblica.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι κτηνοτρόφοι στη Λέσβο πληρώνουν την κυβερνητική ανεπάρκεια
- Η ακρίβεια καλπάζει, η κυβέρνηση… μελετά τα μέτρα που πρέπει να παρθούν
- Ο Γιώργος Κοροπούλης και οι «Αναμνήσεις από τη ζωή του Παπαδιαμάντη» ως αντίδοτο στη γενικευμένη λήθη
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Για την πρόκριση οι «πράσινες», για να μείνουν στο κόλπο οι «ερυθρόλευκες»
- Θεσσαλονίκη: Aπολογείται σήμερα ο 19χρονος που ήταν παρών στη δολοφονία του Κλεομένη στη Καλαμαριά
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο μπερές της «Υπολοχαγού Νατάσσα» έγινε έκθεμα σε μουσείο
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Κατασχέθηκαν 400 πίνακες εκ των οποίων 8 είναι πλαστοί
- Πούτιν: Η Μόσχα παραμένει φίλη και αξιόπιστος εταίρος της Τεχεράνης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442