Σφοδρή σύγκρουση χωρίς συνέπειες για τον Αλόνσο στη Βαρκελόνη
Χωρίς σοβαρές συνέπειες πέρασε το ατύχημα που είχε ο Φερνάντο Αλόνσο στην πίστα της Βαρκελόνης, όπου ο Ισπανός δις παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ενα πραγματοποιούσε δοκιμές εν όψει της νέας σεζόν. Ο 33χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου της ΜακΛάρεν και προσέκρουσε σε τοίχο με ταχύτητα περίπου 150 μιλίων/ώρα.
Χωρίς σοβαρές συνέπειες πέρασε το ατύχημα που είχε ο Φερνάντο Αλόνσο στην πίστα της Βαρκελόνης, όπου ο Ισπανός δις παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ενα πραγματοποιούσε δοκιμές ενόψει της νέας σεζόν. Ο 33χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου της ΜακΛάρεν και προσέκρουσε σε τοίχο με ταχύτητα περίπου 150 μιλίων/ώρα.
Ο Αλόνσο διακόμιστηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο ιατρικό κέντρο της πίστας και από κει κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή του στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις αλλά και να τεθεί υπό παρακολούθηση, για προληπτικούς λόγους. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά, ο Ισπανός δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα μετά τη σφορδρή σύγκρουση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηράκλειο: Κορυφώνεται η αγωνία για τον 33χρονο γιατρό που αγνοείται από την Κυριακή – Οι τελευταίες μαρτυρίες
- Αγρότες: Όχι στη συνάντηση με Μητσοτάκη – Τι αποφάσισαν στο συντονιστικό
- Παρτιζάν: Επιστρέφει τον Ιανουάριο ο Τζόουνς
- Γρίπη: Επιστρέφουν οι μάσκες στη Βρετανία μετά από ρεκόρ νοσηλειών – Καμπανάκι επιστημόνων
- Φοινικούντα: «Από το 2024 ήταν στημένο το σχέδιο της δολοφονίας» – Αποκαλύψεις από την ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ
- Γιατί ο Ολλανδός David Vunk θα τρώει και θα πίνει μαργαρίτα την Κυριακή στα Εξάρχεια;


