Sold out ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός για το κυριακάτικο ντέρμπι
Οσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν... Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε σήμερα, Δευτέρα, πως τα εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, εξαντλήθηκαν.
Οσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν… Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε σήμερα, Δευτέρα, πως τα εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, εξαντλήθηκαν.
Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μετά τη νίκη στην Κρήτη με 3-2 επί του ΟΦΗ βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και θέλει τη νίκη για να φτάσει σε απόσταση βολής. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (22/2) και ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη και τη συμμετοχή του. Ευχόμαστε να απολαύσουμε μια όμορφη ποδοσφαιρική αναμέτρηση σε μια υπέροχη φίλαθλη ατμόσφαιρα.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λαμία: Άγρια καταδίωξη νεαρών μετά από κλοπή – Εγκατέλειψαν το όχημα κοντά σε καταυλισμό και εξαφανίστηκαν
- Καλαμάτα: Η αποθέωση για την άνοδο στη Super League άρχισε από τα… Μεγάρα! (vid+pics)
- Νέα πρωτιά ο Καραλής στη Ρουέν και… παραλίγο νέο ρεκόρ!
- Διχασμένη η ακροδεξιά στην Ευρώπη για τον πόλεμο του Τραμπ στο Ιράν
- Η ανάρτηση της Euroleague για το «ερυθρόλευκο» σερί στα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (pic)
- Ρέξαμ – Τσέλσι 2-4: Τα… χρειάστηκαν οι «μπλε», προκρίθηκαν δύσκολο στους «8» του FA Cup
