«Συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι», είπε ο Περέιρα
Για τον Ατρόμητο, τον οποίο ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη, μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίκτορ Περέιρα. Ο πορτογάλος τεχνικός, μίλησε για την ομάδα του Περιστερίου, για τον προπονητή της, Ρικάρντο Σα Πίντο, αλλά και για την μέχρι τώρα παρουσία του στον πάγκο των «ερυθρόλευκων».
Για τον Ατρόμητο, τον οποίο ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη, μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίκτορ Περέιρα.
Ο πορτογάλος τεχνικός, μίλησε για την ομάδα του Περιστερίου, για τον προπονητή της, Ρικάρντο Σα Πίντο, αλλά και για την μέχρι τώρα παρουσία του στον πάγκο των «ερυθρόλευκων».
Αναλυτικά όσα είπε ο Βίκτορ Περέιρα στην κάμερα της Nova:
«Καταρχήν γνωρίζω πολύ καλά τον προπονητή του Ατρόμητου, τον Σα Πίντο. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής με υψηλή ποιότητα στα παιχνίδια των ομάδων του. Ήταν προπονητής μίας πολύ μεγάλης ομάδας στην Πορτογαλία, της Σπόρτινγκ. Έχουμε βρεθεί κατά το παρελθόν αντιμέτωποι. Είναι ένας προπονητής ο οποίος οργανώνει πολύ καλά τις ομάδες στις οποίες βρίσκεται. Ο Ατρόμητος έχει πολύ καλές μονάδες, όπως είναι ο Ναπολεόνι, ο Παπάζογλου, ο Μπρίτο, ο Ούμπιντες, ο Κατσουράνης που έχει εμπειρία. Είναι παίκτες οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Εμείς, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι. Να έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας και να είμαστε πολύ προσεκτικοί τις στιγμές που χάνουμε τη μπάλα. Θα πρέπει να προσπαθούμε να την κερδίσουμε ξανά πολύ γρήγορα για να κόψουμε τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων μας. Ο Ατρόμητος αυτό θα προσπαθήσει, να κλέψει τη μπάλα και να κάνει αντεπιθέσεις. Εμείς πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας και φυσικά θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές που θα κάνουμε επιθέσεις».
Για τον έως τώρα απολογισμό του στον Ολυμπιακό: Είναι μία δουλειά την οποία μπορούμε να βελτιώσουμε πολύ ακόμα. Γιατί την έχουμε ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό. Είναι λίγος ο χρόνος που έχει περάσει που είμαστε στον Ολυμπιακό και επίσης έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Κάθε δύο με τρεις μέρες, που αυτό δεν μας επιτρέπει να κάνουμε την δουλειά που θέλουμε ανάμεσα στα παιχνίδια. Πιστεύω πως υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν, όμως το βρίσκω και φυσιολογικό διότι σε όλες τις ομάδες που ήμουν προπονητής. Σε όλα τα επίπεδα οι ομάδες μου δέχονταν πολύ λίγα γκολ και έβαζαν πολλά γκολ. Αυτό είναι που θέλω και αυτό είναι που επιδιώκω. Πάντα αυτό έχω πετύχει σε όλες τις ομάδες που ήμουν προπονητής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΠΑΣΟΚ: Συνήγορος του Φραπέ η ΝΔ – Η σιωπή του προστίθεται στην προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Δώρο Χριστουγέννων – Επιδόματα: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές
- Σάλος στη Σερβία για το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν
- Το «παραλήρημα» της ΑΙ απειλεί την ψυχική υγεία – Αμερικανοί εισαγγελείς προειδοποιούν τις Big Tech
- Καίτη Γκρέυ: Ο γιος της κατέθεσε αγωγή για ακύρωση της διαθήκης
- Μοτοσικλετιστής παρέσυρε αστυνομικό στην Αττική Οδό προσπαθώντας να διαφύγει – Βίντεο ντοκουμέντο

