Στη διάθεση του Αναστασίου, Νίνης, Κουτρουμπής και Πράνιτς
Με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί, άρχισαν σήμερα, Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την προετοιμασία τους για το παιχνίδι κυπέλλου με την Ξάνθη, που θα γίνει την Πέμπτη στη Λεωφόρο.
Με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί, άρχισαν σήμερα, Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την προετοιμασία τους για το παιχνίδι κυπέλλου με την Ξάνθη, που θα γίνει την Πέμπτη στη Λεωφόρο.
Όσοι αγωνίστηκαν το Σάββατο με την Καλλονή ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν την προπόνηση με οικογενειακό δίτερμα.
Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ αντίθετα διαθέσιμοι είναι οι Νίνης, Κουτρουμπής και Πράνιτς, οι οποίοι γυμνάστηκαν κανονικά. Απουσίασε με άδεια ο Μπούι, ο οποίος μάλλον δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ: Η συμφωνία για τη Γροιλανδία είναι υπό διαπραγμάτευση – Παίρνουμε ό,τι θέλουμε χωρίς καθόλου κόστος
- Short-Term Rentals Enter a Phase of Maturity in Greece and Europe
- Δεν εξερράγη στον αέρα το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης και την Ελληνίδα αεροσυνοδό
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της