Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Χάρα
Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έφτασε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης ο Φράνκο Ντανιέλ Χάρα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο 26χρονος, δεν έκανε καμία δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου και αποχώρησε αμέσως για το Ρέντη, συνοδευόμενος από ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Μπενφίκα, με τη μεταγραφή να αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ η πορτογαλική ομάδα κρατάει και ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.
Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έφτασε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης ο Φράνκο Ντανιέλ Χάρα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
Ο 26χρονος, δεν έκανε καμία δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου και αποχώρησε αμέσως για το Ρέντη, συνοδευόμενος από ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Στη συνέχεια θα περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει με την ομάδα του Πειραιά.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Μπενφίκα, με τη μεταγραφή να αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ η πορτογαλική ομάδα κρατάει και ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σάκκαρη: «Βλέπω ξανά τη Μαρία που ήξερα – Προσπαθώ να επιστρέψω στην κορυφή»
- Μπαρτζώκας: «Όταν παίζουμε όλοι μαζί, είμαστε πολύ δυνατοί»
- O Ζελένσκι τα παίζει όλα για όλα – Δεν θα κλείσουμε συμφωνία ανεξαρτήτως όρων
- Τσιτσιπάς: «Απογοητευμένος με το σερβίς μου, θετικό είναι πως δεν νιώθω καθόλου πόνο»
- Η Μάργκαρετ Κουάλεϊ φοβόταν ότι «οι γυναίκες στη βιομηχανία θα με μισούσαν και οι άντρες θα μου έκαναν κακό»
- Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 92-86: Με τριπλέτα «φωτιά» οι Πειραιώτες!

