Παρουσιάστηκε από την ΑΕΚ ο Χέρστον
Ο Μαλίκ Χέρστον παρουσιάστηκε επίσημα από την ΚΑΕ ΑΕΚ τονίζοντας ότι σκοπός του είναι να δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει την «Ένωση» να πετύχει τους στόχους της.
Ο Μαλίκ Χέρστον παρουσιάστηκε επίσημα από την ΚΑΕ ΑΕΚ τονίζοντας ότι σκοπός του είναι να δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει την «Ένωση» να πετύχει τους στόχους της.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας, με έναν σημαντικό προπονητή. Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια και θέλω να βοηθήσω» είπε αρχικά και συνέχισε:
«Ήταν τεράστια η συμβολή του Ποπς. Είναι η τέταρτη ομάδα στην οποία συνεργαζόμαστε με τον Ποπς. Και έπαιξε μεγάλο ρόλο η παρουσία του».
Σχετικά με την πρώη του ομάδα τη Γαλατάσαραϊ δήλωσε: «Περνούσα καλά στην Κωνσταντινούπολη. Παρόλα αυτά δεν ήταν μια καλή κατάσταση για μένα, παρόλο που ήταν μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Αλλά έψαχνα κάτι καλύτερο για μένα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νιγηρία: Εκατό απαχθέντες μαθητές απελευθερώθηκαν, περίπου 165 αγνοούνται
- Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]
- Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]
- Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]
- Ο Γερμανός ΥΠΕΞ στην Κίνα για «σκληρές» εμπορικές και πολιτικές διαπραγματεύσεις
- Δημοσιογράφος δολοφονήθηκε στο Περού από δύο ενόπλους καθώς επέστρεφε από ρεπορτάζ