Από βδομάδα η απόφαση για την ένσταση στο «αιώνιο» ντέρμπι
Την άλλη εβδομάδα θα ανακοινώσει ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ την απόφασή του για την ένσταση του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ. Η υπόθεση εξετάστηκε από τα αρμόδια όργανα, ωστόσο για να βγει η απόφαση θα χρειαστούν ακόμη μερικές ημέρες.
Την άλλη εβδομάδα θα ανακοινώσει ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ την απόφασή του για την ένσταση του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ.
Η υπόθεση εξετάστηκε από τα αρμόδια όργανα, ωστόσο για να βγει η απόφαση θα χρειαστούν ακόμη μερικές ημέρες.
Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο Αθλητικός Δικαστής είχε απορρίψει την ένσταση των Ερυθρολεύκων που ζήτησαν την κατακύρωση υπέρ τους του αγώνα λόγω της παράνομης παρουσίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις εξέδρες, ωστόσο αναγκάζεται να την επανεξετάσει παρουσία εκπροσώπων των ομάδων, αφού η ομάδα του Πειραιά δικαιώθηκε στο ΑΣΕΑΔ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Μέση Ανατολή: Επιστρέφουν στο τραπέζι επιδοτήσεις και Fuel Pass
- Γιόγκα: Επτά στάσεις χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείς από την καρέκλα σου
- ΔΝΤ: Σε νέα δοκιμασία η παγκόσμια οικονομία
- Συνταγή: Γαριδομακαρονάδα με ούζο και μάραθο
- «Οι Δύο Σύνοδοι»: Η Κίνα παρουσιάζει στον κόσμο το σχέδιό της για να κερδίσει το μέλλον


