Πρόκριση για Λάτσιο, Σασουόλο και Βερόνα με σκόρερ τον Σαβιόλα
Ίσως πιο εύκολα και από ό,τι αναμενόταν, η Λάτσιο πέρασε στους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας κερδίζοντας τη Βαρέζε με 3-0 στο «Ολίμπικο». Οι Λατσιάλι ήταν το φαβορί για τη νίκη-πρόκριση και τελικά την πήραν χωρίς να χρειαστεί να «ιδρώσουν», αφού όλα κρίθηκαν στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης. Με γκολ του Φλόρες στο 57΄ η Σασουόλο επικράτησε 1-0 της Πεσκάρα και πήρε επίσης το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Με πέναλτι του Χαβιέρ Σαβιόλα στο 17' η Βερόνα νίκησε 1-0 και απέκλεισε την Περούτζια.
Ίσως πιο εύκολα και από ό,τι αναμενόταν, η Λάτσιο πέρασε στους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας κερδίζοντας τη Βαρέζε με 3-0 στο «Ολίμπικο». Οι Λατσιάλι ήταν το φαβορί για τη νίκη-πρόκριση και τελικά την πήραν χωρίς να χρειαστεί να «ιδρώσουν», αφού όλα κρίθηκαν στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης.
Συγκεκριμένα, το σκορ άνοιξε στο 24′ από το αυτογκόλ του Σίμιτς (πάντως η φάση προήλθε από ενέργεια του Κόνκο) και στο 26′ ο Τζόρτζεβιτς με ωραίο σουτ από αριστερά έγραψε το 2-0.
Η συνέχεια του αγώνα ήταν σχεδόν… αδιάφορη και το μόνο που άλλαξε ήταν το σκορ με τον Φελίπε Αντερσον να γράφει το 3-0 στο 80′ με σουτ εκτός περιοχής.
Με γκολ του Φλόρες στο 57′ η Σασουόλο επικράτησε 1-0 της Πεσκάρα και πήρε επίσης το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.
Με πέναλτι του Χαβιέρ Σαβιόλα στο 17′ η Βερόνα νίκησε 1-0 και απέκλεισε την Περούτζια, με τον Αργεντινό πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού να σημειώνει το πρώτο γκολ του στην Ελλάς.
Θυμίζουμε πως οι οκτώ ομάδες που θα προκύψουν από τους συγκεκριμένους αγώνες, θα προστεθούν στις πρώτες οκτώ της τελικής βαθμολογίας από το περυσινό Campionato (Γιουβέντους, Μίλαν, Ιντερ, Τορίνο, Νάπολι, Ρόμα, Φιορεντίνα, Πάρμα) και θα συγκροτήσουν την «φάση των 16», που θα συνεχίσουν την διεκδίκηση του τροπαίου.
Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής:
Τρίτη 2/12
Λάτσιο – Βαρέζε 3-0
(24′ αυτ. Σίμιτς, 26′ Τζόρτζεβιτς, 80′ Άντερσον)
Σασουόλο – Πεσκάρα 1-0
(57′ Φλόρες)
Βερόνα – Περούτζια 1-0
(17′ πεν. Σαβιόλα)
Τετάρτη 3/12
Αταλάντα – Αβελίνο (16:00)
Έμπολι – Τζένοα (19:00)
Ουντινέζε – Τσεζένα (22:00)
Πέμπτη 4/12
Κάλιαρι – Μόντενα (19:00)
Σαμπντόρια – Μπρέσια (22:00)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταξιοδότηση: Σε συνεχή άνοδο οι νέες αιτήσεις απονομής συντάξεων
- Ευλογιά προβάτων: Νοσηλεύεται με συμπτώματα εγκεφαλικού ο κτηνοτρόφος που αποχαιρέτησε με λυγμούς 450 πρόβατα
- Ουκρανία: Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στο Μαϊάμι, παραμένουν τα «αγκάθια» – Νέα «μαζική» επίθεση της Ρωσίας
- Ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης στη Θεσσαλονίκη – Εκτός έδρας «μάχη» για Παναθηναϊκό, με Ατρόμητο η ΑΕΚ
- Ακίνητα: Νέο τέλος από τους δήμους – Ποιοι θα πληρώνουν λιγότερο και ποιοι περισσότερο
- Release Athens 2026: Offspring και Bad Religion σε μια punk rock πανδαισία
- Τεχνητή Νοημοσύνη και Απασχόληση: Ποιους κλάδους χτυπά πρώτα;
- Σενάρια από την Ισπανία για Ρεάλ Μαδρίτης και Πίτερς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)







































































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442