Χωρίς τον Περέιρα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ
Χωρίς τον Φακούντο Περέιρα θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον ΟΦΗ την Κυριακή για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ενώ ο Αργεντινός θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την Γκινγκάμπ της Πέμπτη.
Χωρίς τον Φακούντο Περέιρα θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον ΟΦΗ την Κυριακή για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ενώ ο Αργεντινός θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την Γκινγκάμπ της Πέμπτη.
Ο Περέιρα έχει διάταση ορθού μηριαίου η οποία προκλήθηκε από οίδημα σε παλιά θλάση η οποία δεν είχε επουλωθεί σωστά. Ο 26χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση με PRP και θα προσπαθήσει να προλάβει το παιχνίδι της Πέμπτης για το Europa League με την γαλλική Γκινγκάμπ.
Στην προπόνηση της Παρασκευής, ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μαντούρο, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αναμένεται σύντομα να τεθεί στην διάθεση του Αναστασιάδη. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στης 19:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Γαλανόλευκη στη θάλασσα του Πειραιά για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821
- Τέμπη: Σε τεταμένο κλίμα η έναρξη της δίκης – Οργή για τις συνθήκες στην αίθουσα
- Γιατί χτυπούσαν κατσαρόλες την 25η Μαρτίου; Το σχεδόν ξεχασμένο ελληνικό έθιμο
- Ο Μετεωρολογικός Οργανισμός του ΟΗΕ επιβεβαιώνει ότι το 2015-2025 ήταν η θερμότερη δεκαετία που έχει καταγραφεί
- Η Γιουβέντους αποκτά πλήρη έλεγχο του J Hotel
- Υποκλοπές: Σκληραίνει τη γραμμή ο Ανδρουλάκης – Οι επόμενες κινήσεις μετά την επιστολή σε όσους «σιωπούν»






