Διέψευσε τις φήμες για την ανάληψη της Πορτογαλίας ο Σάντος
Τις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, μετά την απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο από τον πάγκο της, διέψευσε ο Φερνάντο Σάντος με δηλώσεις του στον πορτογαλικό Τύπο.
Τις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, μετά την απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο από τον πάγκο της, διέψευσε ο Φερνάντο Σάντος με δηλώσεις του στον πορτογαλικό Τύπο.
Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός είπε πως δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί του από την πορτογαλική ομοσπονδία και τα όσα γράφονται δεν έχουν βάση, επίσης δεν θέλησε να αναφερθεί στον Μπέντο γιατί δεν σχολιάζει δημοσίως συναδέλφους του.
Ένα πιθανό «αγκάθι» στην συνεργασία των δύο πλευρών είναι η τιμωρία των 8 αγωνιστικών που κουβαλάει ο Σάντος και που προσπαθεί να την μειώσει. Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ως φαβορί των Ζοζέ Πεσέιρο για να διαδεχθεί τον Μπέντο, με τους Ζεσουάλντο Φερέιρα και Βίτορ Περέιρα να βρίσκονται στην λίστα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι εταρείες ΑΙ στηρίζουν την Anthropic μετά τη ρήξη με Τραμπ – Μόνο η Palantir συντάσσεται με το Πεντάγωνο
- Δεύτερος θερμότερος ο φετινός χειμώνας – Τα στοιχεία του meteo με τις μέσες τιμές από το 1960
- «Δεν είμαστε σε πόλεμο και δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε πόλεμο», λέει η Μελόνι
- Οι διαιτητές του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Τι οδηγεί πραγματικά στη σκέψη διακοπής καπνίσματος;
- Ρόδος: Χειροπέδες σε 56χρονη – Κατηγορείται για κακοποίηση της 30χρονης κόρης της με αυτισμό



