Ισόπαλος με 1-1 ο ΠΑΟΚ σε φιλική αναμέτρηση με τον Αιγινιακό
Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Αιγίνιο, ο τοπικός Αιγινιακός και ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 μετά από ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, που ικανοποίησε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς.
Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Αιγίνιο, ο τοπικός Αιγινιακός και ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 μετά από ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, που ικανοποίησε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς.
Στο 3′ ο Φακούντο Περέιρα έκλεψε την άλα, και πλάσαρε σωστά για να πετύχει το γκολ της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι είχαν στο 13΄ δοκάρι με κεφαλιά του Κουτσοσπύρου μέσα από την περιοχή. Δοκάρι είχε και ο ΠΑΟΚ στο 35΄ με απευθείας κόρνερ του Μάρτενς, ενώ στη συνέχεια η κεφαλιά του Παπαδόπουλου έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα Τόλιου.
Ο Αιγινιακός ισοφάρισε στο 62′. Ο Ναουτσέφσκι εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα του «Δικεφάλου» και έκανε το 1-1 από κοντά. Ως το τέλος του αγώνα και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν ένα δεύτερο γκολ χάνοντας μερικές αξιόλογες ευκαιρίες, με καλύτερη αυτή του 86′, όταν ο Κάκο με προβολή έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στο δοκάρι του Αιγινιακού.
Αιγινιακος: Τόλιος (75’ Φαρμάκης), Τέλλος, Λιόλιος, Αραμπατζής (76’ Αχαλινόπουλος), Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο (71’ Ντος Σάντος), Πολύζος, Ζούρκος (65’ Πέντα), Ναουμτσέφσκι, Κουτσοσπύρος (80’ Δερμητζόγλου), Πόποβιτς (65’ Καζάκης).
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ (55′ Γιακουμής), Σκόνδρας (46′ Βίτορ), Ποζατζίδης (65′ Τουμανίδης) , Κατσικάς, Σπυρόπουλος, Σαββίδης (65′ Πούγγουρας) , Τζανδάρης (65′ Πατράλης) Γκολάσα (46′ Τζιόλης) Παπαδόπουλος (60′ Κούστα), Περέιρα (73′ Κάκο) και Μάρτενς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κραν Μοντανά: «Σκοτώσατε τον γιο μου, θα πληρώσετε» – Προπηλάκισαν τους ιδιοκτήτες του μοιραίου μπαρ
- Η Αυστραλία στους 50 βαθμούς – Ρεκόρ ζέστης και πυρκαγιές σημαδεύουν το καλοκαίρι στο νότιο ημισφαίριο
- Betsson: Ψηφίζεις τους κορυφαίους των ημιτελικών και διεκδικείς μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Κυκλοφορούν την Παρασκευή (13/2) τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
- Δεν ενοχλεί τόσο ο αποκλεισμός, όσο η αδυναμία
- Απόφαση ονοματοδοσίας Σχολικού Γυμναστηρίου σε «Ιωάννης Ιωαννίδης»



