Συμμετοχή του Αρη στη Γ’ Εθνική αποφάσισε ο Ερασιτέχνης
Η συμμετοχή του Αρη τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής (Football League 2) αποφασίστηκε σε αποψινή, έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη σε μια διαδικασία με την οποία επικυρώθηκε η σχετική απόφαση που πήρε προ ημερών ο έτερος μεγαλομέτοχος (μαζί με τον Α.Σ.) της ΠΑΕ, η Κοινωνία Μελών Αρη.
Η συμμετοχή του Αρη τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (Football League 2) αποφασίστηκε σε αποψινή, έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη σε μια διαδικασία με την οποία επικυρώθηκε η σχετική απόφαση που πήρε προ ημερών ο έτερος μεγαλομέτοχος (μαζί με τον Α.Σ.) της ΠΑΕ, η Κοινωνία Μελών Αρη.
Ψηφίστηκε, ειδικότερα, από τα μέλη του Ερασιτέχνη να δηλωθεί η ομάδα για την καινούργια σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να εξουσιοδοτηθεί ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. Αρης, Ομηρος Φωτιάδης, για την υπογραφή όλων των απαιτούμενων εγγράφων.
Αποφασίστηκε, ακόμη, να τεθεί στην επόμενη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Αρης η εκκαθάριση της εταιρείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη – Πρώτες βοήθειες σε μία γυναίκα
- Το νέο «πολυεργαλείο» της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
- Για «έκρηξη» βίας μιλά ο καγκελάριος Μερτς, επιρρίπτοντας ευθύνες στους μετανάστες
- ΕΙΝΑΠ: Έκδηλη η ανησυχία για την κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής
- Λίλι Άλεν: Από τα ράφια των δισκοπωλείων στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου
- Σεισμός στο Άγιον Όρος – «Θέλει προσοχή αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» – Τι λένε οι σεισμολόγοι


