Ανακοίνωσε την απόκτηση του Οτσόα η Μάλαγα
Ο Γκιγιέρμο Οτσόα, ένας από τους τερματοφύλακες που ξεχώρισαν στο πρόσφατο Μουντιάλ της Βραζιλίας, είναι και επίσημα από ποδοσφαιριστής της Μάλαγα. Ο Μεξικανός γκολκίπερ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Αζαξιό, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον ισπανικό σύλλογο, όπου θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Αργεντινό Γουίλι Καμπαγιέρο, ο οποίος μεταγράφηκε στη Μάντεστερ Σίτι.
Ο Γκιγιέρμο Οτσόα, ένας από τους τερματοφύλακες που ξεχώρισαν στο πρόσφατο Μουντιάλ της Βραζιλίας, είναι και επίσημα από ποδοσφαιριστής της Μάλαγα.
Ο Μεξικανός γκολκίπερ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Αζαξιό, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον ισπανικό σύλλογο, όπου θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Αργεντινό Γουίλι Καμπαγιέρο, ο οποίος μεταγράφηκε στη Μάντεστερ Σίτι.
«Η Μάλαγα έφτασε σε συμφωνία με έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του συλλόγου της Ανδαλουσίας.
Ο 29χρονος Οτσόα έγινε κεντρικό θέμα σε όλο τον κόσμο μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στον αγώνα της Α΄ φάσης του Μουντιάλ με τη Βραζιλία, όπου πραγματοποίησε σειρά σωτήριων επεμβάσεων, κρατώντας στο 0-0 τους οικοδεσπότες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Ήθελα να του ρίξω γροθιά στο πρόσωπο: Η περίεργη χημεία των Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον στο True Detective
- Super Technologies: Μια επένδυση-σταθμός που αλλάζει τον χάρτη του iGaming στην Ελλάδα
- Ιδεολογία και πραγματικότητα στην εξωτερική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ
- Σχολεία: Πού θα παραμείνουν κλειστά και πού θα λειτουργήσουν μια ώρα αργότερα
- Αττική: Στου Παπάγου το μεγαλύτερο ύψος βροχής – Χάρτης με την κατανομή ανά περιοχή


