«Λάθος άνθρωπο» εκτέλεσε στη μέση του δρόμου η μαφία της Νάπολης
Ο 75χρονος Μαριάνο Μποτάρι έπεσε νεκρός στη Νάπολη από τις σφαίρες πληρωμένων εκτελεστών της Καμόρα, σε ένα ακόμη έγκλημα που αποδίδεται από την αστυνομία «σε λάθος αναγνώριση», και συγχρόνως γεγονός αντιπροσωπευτικό της συχνά εφιαλτικής καθημερινότητας την οποία βιώνει ο ιταλικός Νότος.
Ο 75χρονος Μαριάνο Μποτάρι έπεσε νεκρός στη Νάπολη από τις σφαίρες πληρωμένων εκτελεστών της Καμόρα, σε ένα ακόμη έγκλημα που αποδίδεται από την αστυνομία «σε λάθος αναγνώριση», και συγχρόνως γεγονός αντιπροσωπευτικό τηςσυχνά εφιαλτικής καθημερινότητας την οποία βιώνει ο ιταλικός Νότος.
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος Ναπολιτάνος να πυροβολήθηκε θανάσιμα στο πρόσωπο απλώς και μόνο επειδή αποφάσισε να περάσει τη διασταύρωση κάτω από το σπίτι του, την ώρα που κατέφθαναν στο σημείο οι δυο μοτοσικλέτες με τους δήμιους, οι οποίοι μπορεί να σκόπευαν να προχωρήσουν σε κάποιο άσχετο «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».
Ο Μποτάρι είχε βγει για λίγα λεπτά από το διαμέρισμά του για να αγοράσει τρόφιμα για τον ίδιο και την κατάκοιτη γυναίκα του.
«Έχω μείνει άναυδος, είναι κάτι ασύλληπτο και σοκαριστικό, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο» δήλωσε ο ιερέας της περιοχής Τζουσέπε Ντε Κρεσέντσο.
Οι καραμπινιέροι στη συνοικία Σαν Τζοβάνι α Τεντούτσιο της Νάπολης αναζητούν τους δράστες και χρησιμοποιούν για να τους αναγνωρίσουν εικόνες από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων εμπορικών καταστημάτων και τραπεζών της περιοχής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ευλογιά προβάτων: Τα ποσά και οι δικαιούχοι των αγροτικών αποζημιώσεων για το χαμένο εισόδημα
- «Οι εθελοντές είναι συχνά οι πρώτοι που δρουν σε στιγμές κρίσεων»
- H Κυπριακή Ομοσπονδία καλεί τον Ολυμπιακό να παίξει στη Λεμεσσό αντί για το ΣΕΦ
- Θρήνος στην κηδεία του 24χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα
- «Φως στο Τούνελ»: Αποκαλυπτικά στοιχεία για δύο σκοτεινές υποθέσεις
- «Φαίνεται τόσο υπέροχος» – Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του (και σε τρελή φόρμα)
- Τι είπε ο Σπανούλης για τη μεγάλη νίκη επί της Παρί και τη μεταγραφή του Τζόσεφ
- Κικίλιας: «Η ασφάλεια των επιβατών είναι πρώτα και πάνω από όλα» – Τι είπε για αγρότες και Τσίπρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442