Ο ΠΑΟΚ «έδεσε» τον Κουλούρη με νέο τετραετές συμβόλαιο
Τον πολύ ταλαντούχο νέο, Ευθύμη Κουλούρη, «έδεσε» την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ, αφού ο «δικέφαλος» ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας της με τον νεαρό επιθετικό για τέσσερα χρόνια. Ο 18χρονος επιθετικός, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας, θα έχει μια πολύ γενναία αύξηση τις απολαβές του.
Τον πολύ ταλαντούχο νέο, Ευθύμη Κουλούρη, «έδεσε» την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ, αφού ο «δικέφαλος» ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας της με τον νεαρό επιθετικό για τέσσερα χρόνια.
Ο 18χρονος επιθετικός, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας, θα έχει μια πολύ γενναία αύξηση τις απολαβές του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ευθύμη Κουλούρη. Ο 18χρονος επιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας που τον δένει με τον Δικέφαλου μέχρι το 2018».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Με 84 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ εντοπίστηκε 19χρονος στη Σητεία
- Οι λόγοι που ο σκύλος αντιδρά έντονα όταν φορά το λουρί του στη βόλτα
- Συνάντηση Χατζηδάκη με Κρητικούς το απόγευμα στο Μαξίμου – Επιχείρηση διάσπασης βλέπουν οι αγρότες
- Αγορά εργασίας: Το προνόμιο της ομορφιάς ως προϋπόθεση καριέρας – Πόσο «πληρώνεται» το pretty privilege;
- Ο Γιάννης ρίχνει… καύσιμο στη «φωτιά» για το μέλλον του: Αγόρασε κτίριο στη Νέα Υόρκη
- Πασχάλης Τερζής: Επιστρέφει με νέο τραγούδι του Χρήστου Νικολόπουλου


