Με γιατρό για τους επισκέπτες λειτουργεί πλέον η Ακρόπολη
Ιατρική φροντίδα, για τυχόν προβλήματα υγείας που παρουσιάσουν στη διάρκεια της ξενάγησής τους, έχουν πλέον οι επισκέπτες της Ακρόπολης. Έπειτα από σχετικό αίτημα του υπουργού Πολιτισμού, στο ιατρείο του αρχαιολογικού χώρου θα αποσπαστεί ιατρός γενικής ιατρικής. Ήδη, όμως, από την Πέμπτη -και μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες- υπηρετεί οπλίτης ιατρός.
Ιατρική φροντίδα, για τυχόν προβλήματα υγείας που παρουσιάσουν στη διάρκεια της ξενάγησής τους, έχουν πλέον οι επισκέπτες της Ακρόπολης.
Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τασούλας ζήτησε από τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη την απόσπαση ενός γιατρού γενικής Ιατρικής στην αρμόδια Α’ ΕΠΚΑ.
Μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες, και με απόφαση του υπουργού Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου, στο ιατρείο του αρχαιολογικού χώρου υπηρετεί από την Πέμπτη οπλίτης ιατρός.
Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τασούλας ευχαρίστησε τον κ. Αβραμόπουλο και τον κ. Βορίδη για την άμεση και θετική τους ανταπόκριση στο σχετικό αίτημα του Υπουργείου Πολιτισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νεκρό το φιλόδοξο σχέδιο της NASA για μεταφορά δειγμάτων από τον Αρη
- Νέο άλμπουμ, παλιοί λογαριασμοί και ένα μεγάλο ερώτημα: Τι σκεφτόμαστε σήμερα όταν ακούμε τον Morrissey;
- Φουλ για πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, έπεσε ο Παναθηναϊκός – Οι πιθανότητες για τη regular season της Euroleague (pic)
- Συρία: Νέα κλιμάκωση – Η συμφωνία με τη Δαμασκό «δεν ισχύει πλέον» δηλώνουν οι Σύροι Κούρδοι
- Αναθεώρηση όρων δόμησης στο Λουτράκι
- Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Φαραντούρης και με τη «βούλα» της Επιτροπής Δεοντολογίας



