Με γιατρό για τους επισκέπτες λειτουργεί πλέον η Ακρόπολη
Ιατρική φροντίδα, για τυχόν προβλήματα υγείας που παρουσιάσουν στη διάρκεια της ξενάγησής τους, έχουν πλέον οι επισκέπτες της Ακρόπολης. Έπειτα από σχετικό αίτημα του υπουργού Πολιτισμού, στο ιατρείο του αρχαιολογικού χώρου θα αποσπαστεί ιατρός γενικής ιατρικής. Ήδη, όμως, από την Πέμπτη -και μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες- υπηρετεί οπλίτης ιατρός.
Ιατρική φροντίδα, για τυχόν προβλήματα υγείας που παρουσιάσουν στη διάρκεια της ξενάγησής τους, έχουν πλέον οι επισκέπτες της Ακρόπολης.
Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τασούλας ζήτησε από τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη την απόσπαση ενός γιατρού γενικής Ιατρικής στην αρμόδια Α’ ΕΠΚΑ.
Μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες, και με απόφαση του υπουργού Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου, στο ιατρείο του αρχαιολογικού χώρου υπηρετεί από την Πέμπτη οπλίτης ιατρός.
Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τασούλας ευχαρίστησε τον κ. Αβραμόπουλο και τον κ. Βορίδη για την άμεση και θετική τους ανταπόκριση στο σχετικό αίτημα του Υπουργείου Πολιτισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Μόλις ένας στους τέσσερις Αμερικανούς τάσσεται υπέρ των επιθέσεων στο Ιράν
- Επίθεση σε ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο ανοιχτά του Ντουμπάι
- Τέξας: Εξετάζεται αν ο δράστης των πυροβολισμών στο Όστιν εμπνεύστηκε από τις επιθέσεις στο Ιράν
- Παναθηναϊκός – Άρης: Αδράνεια στην «κίτρινη» άμυνα, 1-0 οι «πράσινοι» με Ερνάντεθ (vid)
- Αεροπορικές επιδρομές στην Τεχεράνη – Διακόπηκε μετά από πλήγμα η μετάδοση της κρατικής τηλεόρασης
- ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0: Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν μετά από τρεις αγωνιστικές και βλέπουν κορυφή


