Για δύο ακόμα χρόνια στην Αρμάνι Μιλάνο ο Μπάνκι
Στον πάγκο της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο θα συνεχίσει να κάθεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Λούκα Μπάνκι. Ο 48χρονος Ιταλός τεχνικός, επιβραβεύτηκε για την πολύ καλή χρονιά που πραγματοποίησε η ομάδα του Μιλάνο, με νέο συμβόλαιο.Για δύο χρόνια ανανέωσε το συμβόλαιο του και ο Τζεντίλε.
Στον πάγκο της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο θα συνεχίσει να κάθεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Λούκα Μπάνκι. Ο 48χρονος Ιταλός τεχνικός, επιβραβεύτηκε για την πολύ καλή χρονιά που πραγματοποίησε η ομάδα του Μιλάνο, με νέο συμβόλαιο.
Ο Μπάνκι οδήγησε την ομάδα του, στον πρώτο του χρόνο στον πάγκο της, σε ρεκόρ 25-5 νίκες στην κανονική περίοδο και στον τίτλο για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια με 4-3 επί της Σιένα στους τελικούς.
Επίσης η ιταλική ομάδα ήταν δεύτερη στο Top 16 με 10-4 και αποκλείστηκε από τη μετέπειτα Πρωταθλήτρια Ευρώπης Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ την φετινή περίοδο βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον Παναθηναϊκό.
Εκτός τους Μπάνκι και ο Τζεντίλε ανανέωσε το συμβόλαιο του ως το καλοκαίρι του 2017. Πέρσι ο Ιταλός έκανε μια πολύ καλή χρονιά έχοντας 11.4 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ σε 25 λεπτά.
Παράλληλα ο Τζεντίλε πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχοντας κέρδισε τον τίτλο του MVP των τελικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Γιόβιτς ανοίγει το σκορ για την «Ένωση» (vid)
- Αγρότες: Στην τελική ευθεία το ραντεβού με τον πρωθυπουργό – Οι κόκκινες γραμμές και ο «πάγος» του Μαξίμου
- LIVE: Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα
- Άστον Βίλα – Έβερτον 0-1: Ήττα σοκ για τους «Χωριάτες»
- «Μηδενική προπώληση, βανδαλισμοί και αποκλεισμός της Ιβάνκα» – Φιάσκο της χρονιάς το ντοκιμαντέρ της Μελάνια Τραμπ;
- Η γενιά των 20άρηδων που χτίζει εταιρείες δισεκατομμυρίων στo AI


