Στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για πέντε χρόνια ο Στέφανος Καπίνο
Τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα φοράει τα επόμενα πέντε χρόνια ο Στέφανος Καπίνο. ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είναι ήδη στη Λισαβόνα, προκειμένου να κάνει τις τελικές επαφές για τη μεταγραφή του στην πορτογαλική ομάδα. Σύμφωνα με τα ελληνικά και πορτογαλικά ΜΜΕ ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του 2 με 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ θα μπει και ποσοστό μεταπώλησης προκειμένου να υπάρξει κέρδος για την ελληνική ομάδα, σε περίπτωση πώλησης του Καπίνο από τον σύλλογο της Λισαβόνας.
Τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα φοράει τα επόμενα πέντε χρόνια ο Στέφανος Καπίνο. ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είναι ήδη στη Λισαβόνα, προκειμένου να κάνει τις τελικές επαφές για τη μεταγραφή του στην πορτογαλική ομάδα.
Σύμφωνα με τα ελληνικά και πορτογαλικά ΜΜΕ ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του 2 με 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ θα μπει και ποσοστό μεταπώλησης προκειμένου να υπάρξει κέρδος για την ελληνική ομάδα, σε περίπτωση πώλησης του Καπίνο από τον σύλλογο της Λισαβόνας.
Ο 20χρονος διεθνής γκολκίπερ θα περάσει την Τρίτη από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο ως έναν βαθμό έρχεται ως ανταμοιβή και για την κλήση του στο Μουντιάλ έπειτα από τις καλές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έχουν δολοφονήσει ποτέ οι ΗΠΑ κάποιον παγκόσμιο ηγέτη στο παρελθόν;
- Γεραπετρίτης: Δεν έχει γίνει από πλευράς ΗΠΑ οποιαδήποτε προσέγγιση για τα ελληνοτουρκικά, καρφιά για Σαμαρά
- Σύλλογοι θυμάτων τρομοκρατίας επικρίνουν την παρουσία Κουφοντίνα σε ντοκιμαντέρ για τη «17Ν»
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα ρυθμίζει τις οφειλές σου στην εφορία – Πώς θα λειτουργεί το νέο σύστημα
- Ρήξη χιαστού ο Ροντρίγκο, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και το Μουντιάλ
- Η Τζέιν Φόντα ενάντια στο πόλεμο των ΗΠΑ και Ισράηλ στο Ιράν – «Οι γονείς μαζεύουν τα παιδιά τους από τα συντρίμμια»



