Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Βρούτσης: Είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε περαιτέρω μείωση εισφορών
«Έτοιμος» να εξετάσει την περαιτέρω μείωση των εισφορών, κατά μία επιπλέον ποσοστιαία μονάδα στο τέλος του χρόνου, δηλώνει ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Αυτό «θα βελτιώσει δραστικά τη συμμόρφωση των εργοδοτών απέναντι στους εργαζόμενους και στα ταμεία».
«Έτοιμος» να εξετάσει την περαιτέρω μείωση των εισφορών, κατά μία επιπλέον ποσοστιαία μονάδα στο τέλος του χρόνου, δηλώνει ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.
Σε συνέντευξή του στη Real News, ο κ. Βρούτσης σημειώνει ακόμη πως «η μείωση των εισφορών θα βελτιώσει δραστικά τη συμμόρφωση των εργοδοτών απέναντι στους εργαζόμενους και στα ασφαλιστικά ταμεία».
«Τυχόν νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων χρεών στα ασφαλιστικά ταμεία θα αφορά μόνο τους συνεπείς που επλήγησαν» ξεκαθαρίζει και προσθέτει: «Το μόνο που δικαιολογεί μια ενδεχόμενη επαναξιολόγηση της ρύθμισης που ισχύει είναι οι συσσωρευμένες συνέπειες της πρωτοφανούς κρίσης και ύφεσης των προηγούμενων ετών, καθώς και η έγνοια μας για όσους έχουν πραγματικά πληγεί από αυτές και προσπαθούν εντούτοις να είναι συνεπείς και να επιχειρούν».
Ακόμα, ο υπουργός Εργασίας προαναγγέλλει νομοθετική ρύθμιση για την έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας ανεργίας που θα ανανεώνεται μέσω Διαδικτύου χωρίς αναμονή στην ουρά.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.