Αποχώρησε από την προπόνηση με ενόχληση στη γάμπα ο Φελαϊνί
Νέο πρόβλημα προέκυψε στο Βέλγιο, δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση με τις ΗΠΑ για τη φάση των «16» του Μουντιάλ. Αυτή τη φορά ήταν ο Μαρουάν Φελαϊνί αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα από την προπόνηση, εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε στη γάμπα.
Νέο πρόβλημα προέκυψε στο Βέλγιο, δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση με τις ΗΠΑ για τη φάση των «16» του Μουντιάλ. Αυτή τη φορά ήταν ο Μαρουάν Φελαϊνί αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα από την προπόνηση, εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε στη γάμπα.
Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Μαρκ Βίλμοτς, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του καθησυχαστικός για την κατάσταση του μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά σε κάθε περίπτωση οριστικά συμπεράσματα θα υπάρξουν την Δευτέρα.
Το Βέλγιο προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Τρίτης στο Σαλβαντόρ με αρκετά προβλήματα, σημαντικότερο εκ των οποίων είναι αυτό του Βενσάν Κομπανί.
Ο αρχηγός της ομάδας συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα και, παρότι η κατάστασή του βελτιώνεται, πολύ δύσκολα θα προλάβει το ματς με τις ΗΠΑ.
Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει και ο Τόμας Βερμάελεν, που προέρχεται από τραυματισμό στο πόδι, ενώ ο Βίλμοτς δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ντεφούρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αυτά είναι μερικά μέρη στον πλανήτη που απαγορεύεται να πας (για το καλό σου)
- Ενεργειακό σοκ προ των πυλών: Η Ευρώπη κινδυνεύει να ξεμείνει από καύσιμα
- Water Stewardship: Η νέα πιστοποίηση που μεταμορφώνει τις παραγωγικές μονάδες σε πηγές ζωής
- Κέρκυρα: Συνελήφθη 41χρονος για αρχαιοκαπηλία – Κατασχέθηκαν 22 αρχαία νομίσματα
- Βέροια: Το μαγευτικό τοπίο στον εύφορο κάμπο της Ημαθίας – Ένα εντυπωσιακό «ροζ πέπλο» από άνθη
- Αυτές είναι οι αμοιβές του προέδρου και των μελών της ΔΕΑΒ

