
Ψυχολογικά προβλήματα επικαλείται ο 22χρονος για τη «θυσία στον σατανά»
Με την επίκληση ψυχικής νόσου και αίτημα διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, απολογείται ενώπιον του 19ου τακτικού ανακριτή ο 22χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της 41χρονης άστεγης γυναίκας στη Γλυφάδα.
Με την επίκληση ψυχικής νόσου και αίτημα διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, απολογείται ενώπιον του 19ου τακτικού ανακριτή ο 22χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της 41χρονης άστεγης γυναίκας στη Γλυφάδα.
- Στον ανακριτή ο 22χρονος για τη «θυσία στον σατανά»
- Μια 41χρονη άστεγη «θυσία στον σατανά» από 22χρονο
Η υπερασπιστική γραμμή τού κατηγορουμένου, που τον εκπροσωπεί ο δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης, είναι -σύμφωνα με πληροφορίες- να αναδειχθεί σοβαρή ψυχική νόσος από την οποία ισχυρίζεται ότι πάσχει αλλά και εξάρτησή του από ναρκωτικές ουσίες.
Ο 22χρονος παρέδωσε στον ανακριτή δωδεκασέλιδο υπόμνημα και έγγραφα που πιστοποιούν την κατάσταση της ψυχικής του υγείας, εξαιτίας της οποίας προκύπτει ότι είχε απαλλαγεί από τον στρατό.
Στον φάκελο που παρέδωσε στον ανακριτή η υπεράσπιση του κατηγορουμένου περιλαμβάνονται επίσης -σύμφωνα με πληροφορίες- βίαια επεισόδια σε βάρος του πατέρα του και εκτιμήσεις ειδικών ότι ο 22χρονος, εξαιτίας της νόσου του, έχει οπτικές και ακουστικές ψευδαισθήσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος ισχυρίζεται ότι το επίμαχο βράδυ έβλεπε και άκουγε δαίμονες που τον προέτρεπαν να σκοτώσει κάποιον για να τον αφήσουν και να γλιτώσει τη δική του ζωή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Εντάσσουν την Τουρκία σε λίστα παρακολούθησης για σοβαρές παραβιάσεις της θρησκευτικής ελευθερίας
- Scope Ratings: Αμετάβλητη η αξιολόγηση για την Ελλάδα στη βαθμίδα ΒΒΒ με θετικές προοπτικές
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442