Διαμαρτυρία της FIFPro για την κατάσταση του γηπέδου στο Μανάους
Την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου στην «Αρένα Αμαζόνια» του Μανάους επισημαίνει με ανακοίνωσή της η Διεθνής Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, μία ημέρα πριν την αναμέτρηση της Ιταλίας με την Αγγλία, που θα διεξαχθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο, στο πλαίσιο του 4ου ομίλου του Μουντιάλ.
Την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου στην «Αρένα Αμαζόνια» του Μανάους επισημαίνει με ανακοίνωσή της η Διεθνής Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, μία ημέρα πριν την αναμέτρηση της Ιταλίας με την Αγγλία, που θα διεξαχθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο, στο πλαίσιο του 4ου ομίλου του Μουντιάλ.
Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν το χορτάρι του γηπέδου ξερό και σε κακή κατάσταση, ιδίως μπροστά στο ένα από τα δύο τέρματα. «Οι παίκτες δικαιούνται έναν ποιοτικό αγωνιστικό χώρο και αυτό δεν συμβαίνει στο Μανάους. Κανείς δεν θέλει να βλέπει τους παίκτες και το όλο θέαμα να υποφέρουν» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η FIFPro.
«Δεν υπάρχει χορτάρι στο Μανάους» αναφέρει από την άλλη σε τίτλο της η ιταλική εφημερίδα «La Repubblica», η οποία μάλιστα φιλοξενεί και δηλώσεις του υπεύθυνου κηπουρού του σταδίου, ο οποίος φέρεται να επιβεβαιώνει ότι ο αγωνιστικός χώρος της «Αρένα Αμαζόνια» δεν θα είναι στην πρέπουσα κατάσταση, τουλάχιστον για το αυριανό ματς.
Στο Μανάους, πόλη που βρίσκεται στην καρδιά του Αμαζονίου και έχει μέση θερμοκρασία 34° Κελσίου και υγρασία κοντά στο 90%, πρόκειται να διεξαχθούν ακόμη τρεις αγώνες για τη φάση των ομίλων: Καμερούν-Κροατία στις 18/6, ΗΠΑ-Πορτογαλία στις 22/6 και Ονδούρα-Ελβετία στις 25/6
– Διαβάστε το αφιέρωμα του in.gr για το Μουντιάλ της Βραζιλίας
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κούβα: «Ο Μάρκο Ρούμπιο επιβλέπει προσωπικά τον λιμό ενός ολόκληρου έθνους»
- Ισημερινός: Συνέλαβαν με τα εσώρουχα τον δήμαρχο της Γουαγιακίλ, σφοδρό αντίπαλο του προέδρου Νομπόα
- Δίκη υποκλοπών: Έθεσαν σε κίνδυνο τη Δημοκρατία οι πράξεις Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιου, Λαβράνου, τόνισε ο Λιανός
- Κολομβία: Ο πρόεδρος Πέτρο λέει ότι γλίτωσε από απόπειρα δολοφονίας
- ΠΟΥ: Οι μισοί από τους 94 και πλέον εκατ. ανθρώπους με καταρράκτη δεν έχουν πρόσβαση σε επέμβαση
- Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]

