Εκατό γυναίκες δακρύζουν για το ρατσισμό στα Πετράλωνα
Έκθεση φωτογραφίας για τον ρατσισμό και τις διακρίσεις στήνουν οι Γιατροί του Κόσμου στον πεζόδρομο της οδού Τρώων στα Άνω Πετράλωνα τη Δευτέρα. Η υπαίθρια έκθεση έχει τίτλο «100 tear drops for racism» και περιλαμβάνει φωτογραφίες με 100 γυναίκες που δάκρυσαν για τον ρατσισμό. Πρόκειται για υλικό του φωτογράφου Dimitris the Athens.
Έκθεση φωτογραφίας για τον ρατσισμό και τις διακρίσεις θα στήσουν οι Γιατροί του Κόσμου στον πεζόδρομο της οδού Τρώων στα Άνω Πετράλωνα τη Δευτέρα.
Η υπαίθρια έκθεση με θέμα «100 tear drops for racism» με υλικό του φωτογράφου Dimitris the Athens θα παρουσιαστεί επίσης στις 4-16 Σεπτεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο του METApolis, Αιόλου 48-50 & Κολοκοτρώνη, Μετρό Μοναστηράκι.
Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν 100 γυναίκες που δάκρυσαν για το ρατσισμό θα βρίσκονται στον πεζόδρομο της οδού Τρώων τη Δευτέρα 16 Ιουνίου από τις 13:00 έως τις 23:00.
Στις 19:00 θα υπάρξει δρώμενο από ομάδα εθελοντών το οποίο θα δραματοποιήσει το θέμα της έκθεσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουλιαγμένη: «Σβήνουν» οι ελπίδες για τον 34χρονο δύτη που παρασύρθηκε στο «πηγάδι του διαβόλου»
- Η έκρηξη του Ριέρα για τον Γκέτσε που ανανεώνει στην ‘Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
- Αλλαγή σκυτάλης στη Νέα Αριστερά: Νέος πρόεδρος ο Σακελλαρίδης – Ισορροπίες για τον επικεφαλής στη Βουλή
- Τραμπ, πόλεμος στο Ιράν, ηχηρό «όχι» των Ιταλών – Η Τζόρτζια Μελόνι σε τεντωμένο σχοινί
- «Ο μαγεμένος βοσκός», σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη στο θέατρο του Νέου Κόσμου
- Στοιχεία για Κοινό Κέντρο ΕΥΠ – Predator και ενδείξεις για κατασκοπεία στη δικαστική απόφαση για τις υποκλοπές





