Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή περίπου στις 18:15 το απόγευμα σε πολλές περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Φωκίδας και της Κορινθίας. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,2 βαθμών και το επίκεντρό του ήταν κοντά στο Αίγιο.
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή περίπου στις 18:15 το απόγευμα σε πολλές περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Φωκίδας και της Κορινθίας.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4,2 βαθμών και το επίκεντρό της ήταν στον Κορινθιακό κόλπο, εννέα χιλιόμετρα βόρεια, βορειοδυτικά του Αιγίου. Όσον αφορά το εστιακό βάθος, προσδιορίστηκε στα 12 χιλιόμετρα.
Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς από τη σεισμική δόνηση.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.