Προβληματισμένος ο Χόντα με την αμυντική λειτουργία της Ιαπωνίας
Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για τη σέντρα του Μουντιάλ της Βραζιλίας, στις 12 Ιουνίου, ο Κεϊσούκε Χόντα εξέφρασε τον προβληματισμό του για την αμυντική λειτουργία της Ιαπωνίας, αντιπάλου της εθνικής Ελλάδας, στον 3ο όμιλο.
Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για τη σέντρα του Μουντιάλ της Βραζιλίας, στις 12 Ιουνίου, ο Κεϊσούκε Χόντα εξέφρασε τον προβληματισμό του για την αμυντική λειτουργία της Ιαπωνίας, αντιπάλου της εθνικής Ελλάδας, στον 3ο όμιλο.
Μπορεί η εθνική Ιαπωνίας να επικράτησε με 4-3 της Ζάμπια σε φιλική αναμέτρηση τα ξημερώματα του Σαββάτου, όμως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου δέχτηκε δύο γκολ πριν καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.
Ο 27χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός της Μίλαν και σκόρερ των δύο πρώτων γκολ της Ιαπωνίας στο φιλικό με την αφρικανική ομάδα, Κεϊσούκε Χόντα δήλωσε: «Όπως και με την Κόστα Ρίκα, πάλι δεχτήκαμε πρώτοι γκολ και είναι πρόβλημα αυτό. Επίσης, αφήσαμε τον έλεγχο στην Ζάμπια για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που δεν είναι καλό.
»Δεν μπορώ να πω τι πήγε στραβά, όχι μέχρι να δούμε το βίντεο και να το αναλύσουμε. Το πρόβλημα, όμως, πρέπει να εντοπιστεί και να λυθεί πριν από το επόμενο παιχνίδι».
Σε ερώτηση σχετικά με την ατομική κατάστασή του, απάντησε: «Έχω δουλέψει πολύ για να είμαι έτοιμος στο Μουντιάλ, αλλά ακόμη πρέπει να συνεχίσω την προσπάθεια. Είμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας και ελπίζω να προσφέρω στην ομάδα μου τον καλύτερο εαυτό μου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα παπούτσια του Γιαμάλ «σπάνε καρδιές» – Το μοντέλο που σχεδίασε η adidas για τον σούπερ σταρ της Μπάρτσα
- Το σκοτεινό ερωτικό τρίγωνο των Κένεντι: Ο άλλος άνδρας, η ζήλια, η άμβλωση και οι χαρακιές
- Εκλογές στην Μπαρτσελόνα: Λαπόρτα εναντίον Φοντ στις 15 Μαρτίου
- Έφυγε από τη ζωή ο Άλκης Ρήγος
- Κατερίνη: 17χρονος διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα – Ανέβαζε βίντεο κάνοντας αναλήψεις από ΑΤΜ με κάρτες – κλώνους
- Μέση Ανατολή: Σε ποιες τιμές χτυπάει ο «συναγερμός» για καύσιμα και ρεύμα






