Έφτασε στη Μαδρίτη αλλά δεν προπονήθηκε ο ΟΣΦΠ
Ο Ολυμπιακός έφτασε στη Μαδρίτη χωρίς προβλήματα και οι παίκτες της ομάδας οδηγήθηκαν στο ξενοδοχείου προκειμένου να ξεκουραστούν εν όψει του αγώνα της Παρασκευής με τη Ρεάλ. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα κάνουν χαλαρή προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής (13:30) στο Palacios de Deportes. Μαζί με την αποστολή της ομάδας, ταξίδεψαν και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.
Ο Ολυμπιακός έφτασε στη Μαδρίτη χωρίς προβλήματα και οι παίκτες της ομάδας οδηγήθηκαν στο ξενοδοχείου προκειμένου να ξεκουραστούν εν όψει του αγώνα της Παρασκευής με τη Ρεάλ.
Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα κάνουν χαλαρή προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής (13:30) στο Palacios de Deportes.
Μαζί με την αποστολή της ομάδας, ταξίδεψαν και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]
- Ντουπλάντις: «Ο Καραλής με πίεσε πολύ, απολαμβάνω να αγωνίζομαι εναντίον του» (vid)

