«Γεροντοπείσματα» Νο 4 με τη συμμετοχή των Γ. Κότσιρα και Ν. Κλιντ
Ο Δημήτρης Καρράς, εραστής του βινυλίου, αναπολεί τον ξεχωριστό τρόπο αναπαραγωγής των τραγουδιών μέσα από τους δίσκους των 45 στροφών και κυκλοφορεί μια σειρά από αυτά τα δισκάκια με τίτλο «Γεροντοπείσματα».
Το τέταρτο 45άρι λοιπόν, είναι ήδη στην κυκλοφορία και σε αυτό συμμετέχει ο Γιάννης Κότσιρας με το τραγούδι «Ντροπή» και ο Νικήτα Κλιντ -ο οποίος για πρώτη φορά τραγουδάει σε ολόκληρο τραγούδι χωρίς να ραπάρει με το τραγούδι «Εγωισμοί», ενώ ο Δημήτρης Καρράς υπογράφει στίχους και μουσική και στα δυο κομμάτια.
Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 7 τεύχη και θεωρείται συλλεκτική καθώς όλα τα δισκάκια κυκλοφορούν σε περιορισμένα αντίτυπα.
Ο Κώστας Παντούλας με τα σκίτσα του δίνει στην σειρά τον χαρακτηρισμό του τεύχους όπως στα γνωστά μας κόμικ, ενώ η Νίκη Μουσαδάκου δημιουργεί το οπτικό κομμάτι.
- Η μέρα των αποφάσεων για τις αγροτικές κινητοποιήσεις έφτασε – Το κλίμα στα μπλόκα και η αγωνία του Μαξίμου
- Χοκς – Μπακς 110-112: Νίκη – ανάσα στην Ατλάντα με «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Δεληβοριάς για τις δηλώσεις Καρυστιανού: «Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπαίνουν σε διαβούλευση»
- Θανατική ποινή: Ανησυχητική αύξηση παγκοσμίως το 2025
- Αναστασίου: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση – Kάθε ματς είναι κρίσιμο»
- Συμβούλιο Ειρήνης: Η Γαλλία απορρίπτει την πρόσκληση του Τραμπ – Φοβάται ότι θέλει να αντικαταστήσει τον ΟΗΕ





