Ελεύθερος με εγγύηση ο ιδιοκτήτης της ΕΤΕΚΑ, Γιώργος Σπανός
Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 300.000 ευρώ αφέθηκε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ΕΤΕΚΑ και της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός. Ο κ. Σπανός είχε κριθεί προφυλακιστέος τον περασμένο Φεβρουάριο, με το όνομά του να φέρεται ότι εμπλέκεται σε υπόθεση λαθρεμπόριου καυσίμων, και είχε οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.
Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 300.000 ευρώ αφέθηκε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ΕΤΕΚΑ και της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός.
Ο κ. Σπανός είχε κριθεί προφυλακιστέος τον περασμένο Φεβρουάριο, με το όνομά του να φέρεται ότι εμπλέκεται σε υπόθεση λαθρεμπόριου καυσίμων, και είχε οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.
Ο πρόεδρος του Ατρομήτου κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης το οποίο έγινε δεκτό τόσο από τον εισαγγελέα όσο και από τον ανακριτή, και καταβάλλοντας εγγύηση 300.000 ευρώ, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη.
Μαζί με τον κ.Σπανό, ελεύθερη με χρηματική εγγύηση αφέθηκαν και ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων της εταιρείας και ένα υπάλληλος του υπουργείου Περιβάλλοντος, που είχαν επίσης κριθεί προσωρινά κρατούμενοι.
Για την υπόθεση, παραμένουν προφυλακισμένα δύο άτομα, ένας τελωνειακός και ένας μηχανικός πλοίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η γη της ελιάς: Μυστικά και προδοσίες ανατρέπουν τις ισορροπίες
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- «Αγροδιατροφική καταστροφή» – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω Ορμούζ θα διαρκέσουν χρόνια, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Επιστημονική παρέμβαση στο Δήμο Παγγαίου για την πρόληψη φυσικών κινδύνων
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Τουρκία: Βίντεο από τη στιγμή που ένοπλος εισβάλλει σε λύκειο και ανοίγει πυρ

