Ο Μήτρογλου κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ της Βραζιλίας
Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Κώστας Μήτρογλου είναι πιθανόν να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατό του, κάτι που αν ισχύει, βάζει σε κίνδυνο την συμμετοχή του και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Κώστας Μήτρογλου είναι πιθανόν να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατό του, κάτι που αν ισχύει, βάζει σε κίνδυνο την συμμετοχή του και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Και όλα αυτά με τον Μήτρογλου να έχει μόλις δύο συμμετοχές (συνολικά 90 λεπτά) με την Αγγλική ομάδα που οδηγείται στον υποβιβασμό.
Ο διεθνής στράικερ βρίσκεται στην Ιταλία και ακολουθεί αποθεραπεία σε εξειδικευμένο κέντρο, ενώ εκτιμάται πως θα χρειαστεί να παραμείνει εκεί για άλλες δύο εβδομάδες (βρίσκεται εκεί περίπου δέκα ημέρες).
την ίδια ώρα, η Φούλαμ παλεύει για την παραμονή της, έχοντας ακόμα έξι αγώνες για να ανατρέψει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται (πέντε βαθμούς από την 16η θέση της σωτηρίας, έχοντας και ματς περισσότερο), με τον τελευταίο της να είναι προγραμματισμένος για τις 11 Μαΐου.
Την υπόθεση Μήτρογλου παρακολουθούν και οι άνθρωποι της Εθνικής, καθώς αν ο Μήτρογλου δεν καταφέρει να επιστρέψει πριν το τέλος της Premier League, μπαίνει σε κίνδυνο και η συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κάλυμνος: Νεκρός 60χρονος αναρριχητής – Εντοπίστηκε σε απόκρημνη πλαγιά
- Ο Τραμπ ξεκίνησε τον πόλεμο στο Ιράν με 5 κύριους στόχους – Έναν μήνα μετά, πόσους έχει επιτύχει;
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Live οι ομιλίες της δεύτερης μέρας
- Τέιλορ Λότνερ: Περιμένει το πρώτο παιδί του – Η ανάρτηση στο Instagram
- Νέα Αριστερά: Η κυβέρνηση αφήνει τους αγρότες στο έλεος της ακρίβειας
- Η ομιλία του Αταμάν στα αποδυτήρια και το «μήνυμα» για τον Ολυμπιακό



