Έπεσε τη Δευτέρα, η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ με δύο αναμετρήσεις. Ο Παναθηναϊκός αν και περίμενε να έχει εύκολο έργο απέναντι στον Ηλυσιακό στο ΟΑΚΑ, δυσκολεύτηκε αρκετά ειδικά στην τελευταία περίοδο, αλλά τελικά επικράτησε (Παναθηναϊκός - Ηλυσιακός 83-77). Νωρίτερα, το ίδιο δύσκολα πέρασε ο Ολυμπιακός από το Αλεξάνδρειο, επικρατώντας του Άρη (Άρης - Ολυμπιακός 59-64) πατώντας το γκάζι στην τελευταία περίοδο.
Έπεσε τη Δευτέρα, η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ με δύο αναμετρήσεις.
Ο Παναθηναϊκός αν και περίμενε να έχει εύκολο έργο απέναντι στον Ηλυσιακό στο ΟΑΚΑ, δυσκολεύτηκε αρκετά ειδικά στην τελευταία περίοδο, αλλά τελικά επικράτησε (Παναθηναϊκός – Ηλυσιακός 83-77).
Νωρίτερα, το ίδιο δύσκολα πέρασε ο Ολυμπιακός από το Αλεξάνδρειο, επικρατώντας του Άρη (Άρης – Ολυμπιακός 59-64) πατώντας το γκάζι στην τελευταία περίοδο.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.