Τα βλέμματα στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Το ντέρμπι της Τούμπας, που θα γίνει την Κυριακή (19:30) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται η Σούπερ Λιγκ. Παράλληλα, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Πανιώνιο, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το «ντέρμπι παραμονής», ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Πλατανιά. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ουραγό Άρη, ενώ χωρίς ξεκάθαρο φαβορί θα γίνουν οι αγώνες ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης, Πανθρακικός-Εργοτέλης, Λεβαδειακός-Παναιτωλικός και Καλλονή-Βέροια.
Το ντέρμπι της Τούμπας, που θα γίνει την Κυριακή (19:30) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται η Σούπερ Λιγκ.
Οι γηπεδούχοι με προπονητή τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος αντικατέστησε τον Χούουμπ Στέφενς, θέλουν την νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την 2η θέση, ενώ από την πλευρά τους οι παίκτες του Μίτσελ θέλουν τους τρεις βαθμούς για δύο λόγους.
Αφ’ ενός για να εξασφαλίσουν τον τίτλο και μαθηματικά και αφ’ ετέρου για να «ξεπλύνουν» την απρόσμενη συντριβή που γνώρισαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τον Παναθηναϊκό με 3-0.
Παράλληλα, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Πανιώνιο και με νίκη θα παραμείνει στην 2η θέση, ενδεχομένως και μόνος εάν δεν νικήσει ο ΠΑΟΚ, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το «ντέρμπι παραμονής», ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Πλατανιά.
Ο Παναθηναϊκός είναι το λογικό φαβορί φιλοξενώντας τον ουραγό Άρη, ενώ χωρίς ξεκάθαρο φαβορί θα γίνουν οι αγώνες ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης, Πανθρακικός-Εργοτέλης, Λεβαδειακός-Παναιτωλικός και Καλλονή-Βέροια.
Το πρόγραμμα (όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA) και η βαθμολογία έχουν ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 8/3
ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα (Γηπ. «Θ. Βαρδινογιάννης», 15:00)
Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης («SKODA Ξάνθη Αρένα», 17:15)
Παναθηναϊκός-Αρης (Γηπ. «Απ. Νικολαϊδης», 19:30)
ΚΥΡΙΑΚΗ 9/3
Aτρόμητος-Πανιώνιος (Δημ. Στάδιο Περιστερίου, 15:00)
Πανθρακικός-Εργοτέλης (Δημ. Στάδιο Κομοτηνής, 17:15)
Λεβαδειακός-Παναιτωλικός (Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς, 17:15)
Απόλλων Σμύρνης-Πλατανιάς (Γηπ. «Γ. Καμάρας», 17:15)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Γηπ. Τούμπας, 19:30)
ΔΕΥΤΕΡΑ 10/3
Καλλονή-Βέροια (ΟΑΚΑ, 19:30)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 27 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 74
2. Ατρόμητος 55
. ΠΑΟΚ 55
4. Παναθηναϊκός 50
5. Αστέρας Τρίπολης 48
6. ΠΑΣ Γιάννινα 35
76. Παναιτωλικός 34
. Πανθρακικός 34
. ΟΦΗ 34
10. Καλλονή 33
11. Ξάνθη 32
. Εργοτέλης 32
13. Πανιώνιος 31
14. Λεβαδειακός 30
15. Απόλλων Σμύρνης 26
16. Πλατανιάς Χανίων 25
17. Βέροια 24
18. Άρης 19
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]

