Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Διαμαρτυρία της ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Διαμαρτυρία της ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 13.30 την Παρασκευή μπροστά στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με τη συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ. Στο υπουργείο Οικονομικών θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους της τρόικας.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 13.30 την Παρασκευή μπροστά στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, με τη συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ.

Στόχος είναι να εκφρασθεί η αντίθεση των εργαζομένων για τις επικείμενες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Στις 10 το πρωί της Παρασκευής, η ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους της τρόικας. Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο υπουργείο Οικονομικών, ενδεχομένως λόγω της συγκέντρωσης που έχει προγραμματίσει η ΑΔΕΔΥ στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Στη συνάντηση, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερώσει τους εκπροσώπους της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ για την πορεία της διαθεσιμότητας και των απολύσεων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο