Eurostat: Πληθωρισμό -1,4% εμφάνισε η Ελλάδα τον Ιανουάριο
Αποπληθωρισμό -1,4% εμφάνισε η Ελλάδα τον Ιανουάριο, το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό στην ΕΕ μετά την Κύπρο (-1,6%), σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν τη Δευτέρα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.
Αποπληθωρισμό -1,4% εμφάνισε η Ελλάδα τον Ιανουάριο, το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό στην ΕΕ μετά την Κύπρο (-1,6%), σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν τη Δευτέρα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.
Στην ευρωζώνη ο πληθωρισμός παρέμεινε αμετάβλητος στο 0,8% τον Ιανουάριο σε σχέση με το Δεκέμβριο, ενώ πριν από ένα χρόνο ήταν στο 2%.
Στην ΕΕ ο πληθωρισμός μειώθηκε στο 0,9%, από 1% την ίδια περίοδο σύγκρισης, ενώ πριν από ένα χρόνο ήταν 2,1%.
Μετά την Κύπρο και την Ελλάδα το χαμηλότερο ποσοστό στην ΕΕ εμφάνισε η Βουλγαρία (-1,3%), ενώ τα υψηλότερα ποσοστά παρατηρήθηκαν στη Μεγάλη Βρετανία και τη Φιλανδία (από 1,9%).
Σε σχέση με τον Δεκέμβριο ο πληθωρισμός μειώθηκε σε 17 κράτη μέλη, παρέμεινε αμετάβλητος σε επτά και αυξήθηκε σε τέσσερα κράτη.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας