Οι Γ. Νταλάρας και Μ. Πασχαλίδης στα 15 χρόνια της Εστουδιαντίνας
Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014, η Εστουδιαντίνα θα γιορτάσει τα 15 χρόνια παρουσίας της και εκτός από χαρακτηριστικές στιγμές της δισκογραφίας της, στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου Badminton (με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Ανδρέα Κατσίγιαννη), θα αποδώσει τραγούδια από την δισκογραφία του Γιώργου Νταλάρα και του Μίλτου Πασχαλίδη.
Επιπλέον, στη συναυλία θα συμμετέχουν και δύο ερμηνευτές, στενοί συνεργάτες της Εστουδιαντίνας, οι Θοδωρής Μέρμηγκας και Ασπασία Στρατηγού.
H συναυλία πραγματοποιείται με τη στήριξη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας ΑΚΟΣ «Καρκίνος: Θεραπεία Σώματος και Ψυχής» στο πλαίσιο της Πανελλαδικής εκστρατείας της με τίτλο «Σπουδή στο ανθρώπινο σώμα-Πρόληψης έργα» για την ενημέρωση, την πρόληψη και την θεραπεία του καρκίνου.
15 Xρόνια Εστουδιαντίνα Ν. Ιωνίας
«Η Αγάπη! Τίποτ’ άλλο δεν αξίζει»
Θέατρο Badminton, Κεντρική σκηνή, Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή
Tιμές εισιτηρίων:
Διακεκριμένη Ζώνη: 30 ευρώ
Β Ζώνη: 20 ευρώ
Γ Ζώνη: 15 ευρώ
Δ Ζώνη: 10 ευρώ (8 ευρώ φοιτητικό/ανέργων)
Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, abcd.gr, Καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, 210 8840600
- Γροιλανδία: Οι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν και η γεωπολιτική σημασία της χώρας μεγαλώνει
- Συνταγή: Πουτίγκα σοκολάτας με κακάο
- Καιρός: Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος θα σαρώσει τη χώρα – Η εξέλιξη των χιονοπτώσεων ανά περιοχή
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;
- Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Η «Ιθάκη» βάζει σε κίνηση Ανδρουλάκη και Φάμελλο
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις




