Με… κοπριά εξέφρασε Γάλλος τη δυσαρέσκειά του για τους πολιτικούς
Επικριτής του Φρανσουά Ολάντ και των Γάλλων πολιτικών εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την πολιτική της Γαλλίας, ρίχνοντας τόνους κοπριάς αλόγου μπροστά από τη Γαλλική Εθνοσυνέλευση.
Επικριτής του Φρανσουά Ολάντ και των Γάλλων πολιτικών εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την πολιτική της Γαλλίας, ρίχνοντας τόνους κοπριάς αλόγου μπροστά από τη Γαλλική Εθνοσυνέλευση.
«Έξω ο Ολάντ και όλη η πολιτική τάξη. Ζήτω η Έκτη Δημοκρατία» ανέφερε μήνυμα που είχε αναρτήσει άνδρας στο φορτηγό του.
Η Γαλλία διανύει σήμερα την Πέμπτη Δημοκρατία, η οποία ιδρύθηκε το 1958 με τον Σαρλ ντε Γκολ ως πρώτο πρόεδρο.
Ο άγνωστος συνελήφθη από την αστυνομία πριν προλάβει να αδειάσει όλο το φορτίο της κοπριάς στα σκαλιά του κτιρίου που στεγάζει την Κάτω Βουλή.
Οι Αρχές ανέλαβαν το… βρόμικο έργο του καθαρισμού του δρόμου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς διαπραγματεύσεις και κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια








