Με μικρή πτώση άνοιξε την Παρασκευή το Χρηματιστήριο Αθηνών
Κοντά στα επίπεδα των 1.200 μονάδων κινείται στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης το Χρηματιστήριο Αθηνών με τους επενδυτές να προχωρούν σε επιλεκτικές ρευστοποιήσεις.
Κοντά στα επίπεδα των 1.200 μονάδων κινείται στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης το Χρηματιστήριο Αθηνών με τους επενδυτές να προχωρούν σε επιλεκτικές ρευστοποιήσεις.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00 διαμορφώνεται στις 1.205,39 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,04%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 4,77 εκατ. ευρώ. Ανοδικά κινούνται 39 μετοχές, 17 πτωτικά και 15 παραμένουν σταθερές.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει μικρή πτώση σε ποσοστό 0,11%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται οριακά σε ποσοστό 0,03%.
Σχεδόν αμετάβλητος άνοιξε σήμερα ο δείκτης FTSE στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, ο οποίος υποχώρησε κατά 0,04 μονάδες στις 6.717,87 μονάδες. Στο Παρίσι, ο δείκτης CAC 40 σημείωσε άνοδο κατά 0,28% στις 4.239,11 μονάδες. Στη Φραγκφούρτη, ο δείκτης DAX άνοιξε με μικρή άνοδο κατά 0,10% και διαμορφώθηκε με τις πρώτες συναλλαγές στις 9.409,66 μονάδες.
Το ιαπωνικό χρηματιστήριο έμεινε και σήμερα κλειστό.
Στην αγορά συναλλάγματος το ευρώ έναντι του δολαρίου σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,18% και διαμορφώνεται στα 1,3638 δολάρια.Το ευρώ βρίσκεται στα 142,227 γεν, στο 0,8291 με τη στερλίνα και στο 1,2289 με το ελβετικό φράγκο. Η ισοτιμία του δολαρίου υποχωρεί σε ποσοστό 0,46% έναντι του γεν και διαμορφώνεται στα 104,298 γεν. Το δολάριο βρίσκεται στο 1,6448 με τη στερλίνα και στο 0,9011 με το ελβετικό φράγκο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το επετειακό σήμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα 100 χρόνια του συλλόγου (vid)
- Επιζώσα του Έπσταϊν προς Μελάνια Τραμπ: «Ίσως ήρθε η ώρα να καταθέσετε κι εσύ και ο σύζυγός σου»
- Νέα Αριστερά: Η πτώση του Όρμπαν δεν αρκεί – Δεν συνιστά προοδευτική στροφή η νίκη Μάγιαρ
- Φον ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα προτείνει προσωρινά μέτρα για την αύξηση των τιμών ενέργειας στις 22 Απριλίου
- Υπουργείο Εξωτερικών σε Φιντάν: Η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις, ούτε οφείλει εξηγήσεις σε κανέναν
- Το παράπονο του Ρόμπερτσον: «Η Λίβερπουλ δεν μου έκανε πρόταση ανανέωσης»
- Οι Ιρανοί και ο πόλεμος – Εγκλωβισμένοι ανάμεσα σε ένα σκληρό καθεστώς και τις βόμβες ΗΠΑ και Ισραήλ
- ΣΥΡΙΖΑ: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να αναλάβει άμεσα δράση για τον τερματισμό του πολέμου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442