Αμφίβολος ο Φιγκερόα για το ματς με τον Απόλλωνα
Δύσκολα θα προλάβει ο Λουτσιάνο Φιγκερόα να είναι έτοιμος για τον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.
Δύσκολα θα προλάβει ο Λουτσιάνο Φιγκερόα να είναι έτοιμος για τον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.
Ο Αργεντινός επιθετικός έχει υποστεί ένα αιμάτωμα στο πόδι και δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Τετάρτη σε κανονικούς ρυθμούς.
Το ιατρικό επιτελείο των «πρασίνων» εκτιμά πως δύσκολα θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου και ο Γιάννης Αναστασίου δεν θέλει να τον πιέσει και ρισκάρει κάποια υποτροπή.
Εκτός πλάνων για την αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχουν τεθεί και οι τιμωρημένοι Ζέκα και Σίλντενφελντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
- To Siri της Apple μετενσαρκώνεται επιτέλους σε chatbot
- Βίντεο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού της 56χρονης που έχασε τη ζωή της στη Γλυφάδα – Συγκλονιστική μαρτυρία
- Κακοκαιρία: Ταλαιπωρία επιβατών της πτήσης Ζάκυνθος – Αθήνα – Έμειναν 97 λεπτά στον αέρα
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Κακλαμάνης για Βαλτογιάννη: «Απαράδεκτη η αναφορά βουλευτή στη χούντα – Έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα»

