Ο Πρίφτης αναλαμβάνει τον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου
Τη συμφωνία του Κολοσσού Ρόδου με τον Δημήτρη Πρίφτη για τη διαδοχή του Βασίλη Φραγκιά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αποκάλυψε σε δηλώσεις του στη Δημόσια Ραδιοφωνία ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Παντελής Κουγιός, μετά το «διπλό» επί του ΚΑΟΔ με 79-76.
Τη συμφωνία του Κολοσσού Ρόδου με τον Δημήτρη Πρίφτη για τη διαδοχή του Βασίλη Φραγκιά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αποκάλυψε σε δηλώσεις του στη Δημόσια Ραδιοφωνία ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Παντελής Κουγιός, μετά το «διπλό» επί του ΚΑΟΔ με 79-76.
«Αύριο το πρωί (σ.σ. Κυριακή) φτάνει στη Ρόδο ο Δημήτρης Πρίφτης και θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας», είπε μεταξύ άλλων ο Παντελής Κουγιός για να προσθέσει: «Είναι ένας ανερχόμενος προπονητής και με αυτήν της την επιλογή η διοίκηση δείχνει ότι είναι εδώ, κοντά στην ομάδα. Θέλουμε να βγούμε από την κατάσταση του υποβιβασμού, γιατί μας αδικεί αυτή η θέση. Ο Κολοσσός έχει γράψει μια ιστορία στην Α1 και θέλει να τη συνεχίσει».
Στη σημερινή δεύτερη διαδοχική νίκη του Κολοσσού στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών στον πάγκο της ομάδας κάθισε ο Μιχάλης Κουταλιανός, ενώ για τον Δημήτρη Πρίφτη η ομάδα του νησιού των Ιπποτών θα είναι η τρίτη που θα κοουτσάρει ως πρώτος προπονητής στην Α1 Ανδρών, μετά την Καβάλα (2010-12) και τον Ίκαρο Καλλιθέας (2012-13). Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στην Εθνική Ανδρών, στον Άρη και στην ΑΕΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέος σεισμός 6.6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Οι μετασεισμοί συνεχίζονται
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρόφιμα από χρυσό
- Ελλάδα – Γερμανία: Βαθιά ελλειμματικό παραμένει το διμερές εμπόριο
- Ρεκόρ με καύσωνες για την Ελλάδα μέχρι το 2100
- Γούλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4: Έριξε τεσσάρα και έπιασε πεντάδα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]



