Κατάσχεση 180.000 ευρώ στην ΕΠΟ από την Alpha Bank
Σε συντηρητική κατάσχεση, ύψους 180.000 ευρώ στην ΕΠΟ, προχώρησε η Alpha Bank, μετά την καταγγελία της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρία, PC Systems, που ήταν υπεύθυνη για τις κάρτες υγείας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τράπεζα εμπλέκεται στην υπόθεση διότι έχει δανειοδοτήσει την PC Systems και είχε πάρει ως εγγύηση τις επιταγές που αφορούσαν την σύμβαση για την κάρτα υγείας, και οι οποίες σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρονται να έχουν σφραγιστεί.
Σε συντηρητική κατάσχεση, ύψους 180.000 ευρώ στην ΕΠΟ, προχώρησε η Alpha Bank, μετά την καταγγελία της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρία, PC Systems, που ήταν υπεύθυνη για τις κάρτες υγείας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τράπεζα εμπλέκεται στην υπόθεση διότι έχει δανειοδοτήσει την PC Systems και είχε πάρει ως εγγύηση τις επιταγές που αφορούσαν την σύμβαση για την κάρτα υγείας, και οι οποίες σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρονται να έχουν σφραγιστεί.
Από την πλευρά της, η ΕΠΟ, μπορεί να κάνει νέο αίτημα αναίρεσης και να «ξεμπλοκάρει» τις καταθέσεις της, όπως στην περίπτωση της PC Systems.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο, το 7ο, των ΗΠΑ στην Καραϊβική
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
- Ευλογιά των προβάτων – Οι «αντιεμβολιαστές» απειλούν τη φέτα
- «Πάρτι» στο Καραϊσκάκη για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού – Αποθεώθηκαν οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Τζολάκης: «Πάμε για άλλη μια νίκη»

